Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:16 |
outek II malowanie felg |
Autor |
Wiadomość |
adrian71
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander Intense+
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2010, 19:45 outek II malowanie felg
|
|
|
czesc, aktualnie zastanawiam sie nad pomalowaniem standardowych 18' na czarno, spotkaliscie sie juz z tymi felgami pomalowanymi na czarno? zastanawiam sie czy felga nie jest za mala i czy nie bedzie lepiej jezeli zostanie standardowy kolor.
Outka ostatnio zchipowalem i przyciemnilem przednie boczne szyby;)
z ciemnymi szybami jakos bardziej mi sie podoba..
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Balugass
Nowy Forumowicz diesel power
Auto: outlander 2.0 DiD BSY
|
Wysłany: 04-04-2010, 19:52
|
|
|
oj uwzaj zebys z tych ciemnych szybek nie darł foli jak Cie policja zatrzyma co do felg mi sie ogólnie podobaja fele czarne popros kogos kto sie bawi w VT niech Ci przerobi |
|
|
|
 |
adrian71
Forumowicz

|
Wysłany: 04-04-2010, 20:04
|
|
|
we wrocławiu nie scigaja za folie, nie widzialem jeszcze ani nie slyszalem zeby ktos zdzierał,gorzej wjechac do poznania (tam ponoc scigaja za to);p jednak teraz juz taka pogoda ze jak opuszcze szyby to nic podejrzanego nie bedzie. Ostatnio w gliwicach czesto bywałem, stalem na swiatlach i policja trzepała bmw 7 i gosciu zdzierał folie z szyb, a ja stalem na przeciwko, policjant akurat sie patrzyl,a ja przy -5 ze spuszczonymi szybami jechalem, dziwnie to wygladalo,ale sie upiekło
Ty sie przypadkiem nie bawisz?;) |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 04-04-2010, 22:28
|
|
|
adrian71 napisał/a: | przyciemnilem przednie boczne szyby;) |
Wiejski tuning, dziecinada i poza tym nielegalne........ |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 990 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 04-04-2010, 22:33
|
|
|
Czarnego na czarnej feldze jak Ty masz jeszcze nigdzie nie widziałem, ale znalazłem białego na czarnej... może się przyda.
Ogólnie cała czarna felga troszkę słabo wygląda, warto ją jakoś urozmaicić malując ranty w innym kolorze. Tak pomalowana często sprawia wrażenie znacznie mniejszej niż jest w rzeczywistości... warto wziąć to pod uwagę. |
|
 |
adrian71
Forumowicz

|
Wysłany: 04-04-2010, 23:56
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | adrian71 napisał/a: | przyciemnilem przednie boczne szyby;) |
Wiejski tuning, dziecinada i poza tym nielegalne........ |
o gustach nie powinno sie dyskutować, jedni lubia jak im cyganie graja,inni jak im buty smierdzą. Mi osobiscie bardzo sie podobaja przyciemniane szyby i mi zadne zgredy nie zagladaja do auta na swiatlach. Zdaje sobie sprawe ze jest nielegalne, przekraczanie predkosci tez jest nielegalne a nikt nie jezdzi zgodnie z przepisami:)
KowaliK napisał/a: | Czarnego na czarnej feldze jak Ty masz jeszcze nigdzie nie widziałem, ale znalazłem białego na czarnej... może się przyda.
Obrazek
Ogólnie cała czarna felga troszkę słabo wygląda, warto ją jakoś urozmaicić malując ranty w innym kolorze. Tak pomalowana często sprawia wrażenie znacznie mniejszej niż jest w rzeczywistości... warto wziąć to pod uwagę. |
nie widziałem jeszcze białego outka. Przyznam ze bardzo mi sie podoba! az mam ochote zmienic kolor.. dziekuje za wpis KowaliK. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 05-04-2010, 00:29
|
|
|
adrian71 napisał/a: | Zdaje sobie sprawe ze jest nielegalne, przekraczanie predkosci tez jest nielegalne a nikt nie jezdzi zgodnie z przepisami:) |
No powiem ci że motto życiowe masz godne pozazdroszczenia... Załóż jeszcze neony na progi, migającą na niebiesko końcówkę anteny i wielki baner PIONEER-a na przedniej szybie |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
adrian71
Forumowicz

|
Wysłany: 05-04-2010, 00:40
|
|
|
budzące cale osiedle tłumiki, naklejki typu pjonier na szybie,albo na przednich bocznych drzwiach 1000 naklejek firm ktorych polowa nie wiem co to - nie jara mnie cos takiego diody i płomienie tez mnie nie jarają;d
szczerze to jeszcze nie spotkalem sie z taka opinia ze przyciemnianie szyb to wiocha, moze dlatego ze jestem z wroclawia..;) |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 06-04-2010, 04:44
|
|
|
adrian71 napisał/a: | nie widziałem jeszcze białego outka. Przyznam ze bardzo mi sie podoba! az mam ochote zmienic kolor.. |
Trzeba było sprawdzić w dostepnych kolorach...ten chyba nawet nie wymaga dopłaty za metalic... |
|
|
|
 |
adrian71
Forumowicz

|
Wysłany: 06-04-2010, 16:14
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | adrian71 napisał/a: | nie widziałem jeszcze białego outka. Przyznam ze bardzo mi sie podoba! az mam ochote zmienic kolor.. |
Trzeba było sprawdzić w dostepnych kolorach...ten chyba nawet nie wymaga dopłaty za metalic... |
ja auta niestety sobie nie wybieralem, po prostu je dostałem. Wiec nie mialem akurat w kwestii wyposazenia nic do gadania.. |
|
|
|
 |
KowaliK
Mitsumaniak 01339/KMM
Auto: JDM's
Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Posty: 990 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 06-04-2010, 18:07
|