|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:55 |
Carisma 1.8 GDI 1999 |
Autor |
Wiadomość |
forra6
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-04-2010, 14:15 Carisma 1.8 GDI 1999
|
|
|
Prośba o opinię na podstawie zdjęć, niestety niezbyt wysokiej jakości, proszę rownież o ocenę ceny za tak wyposażony model:
http://gielda.autocentrum...-C12483051.html
Zgóry serdecznie dziękuję ! |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 23-04-2010, 14:35
|
|
|
Sprzedający napisał, że auto w stanie "wzorowym" a ja bym go tak nie nazwał
Wygląda jak by brakowało zaślepek od halogenów i pas przedni jest jak by pokrzywiony, widać to przy zdjęciu chłodnicy jakie odstępny są, przy akumulatorze idą jakieś dodatkowe kable zrobione mało estetycznie.
Ale blacharsko wygląda na dosyć ładnie poskładany |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Gru 2005 Posty: 1877 Skąd: OOL & DW
|
Wysłany: 23-04-2010, 22:00
|
|
|
Te kable mogą być od wzmacniacza...
Ogólnie wydaje się być trochę zmęczony...
Jutro będę doprowadzał do sprawności moją Carismę (zobacz w podpisie link do jej historii), jeśli wszystko się uda i będzie wszystko sprawne, to jutro wystawię ją na sprzedaż.
Jeśli nie wystawię jutro, to wtedy jak wszystko naprawię- walczę z regulatorem pompy WC
Gdybyś był zainteresowany, to daj znać, kontakt do mnie tel: 5o8 868 968 |
_________________ Była:Mitsubishi Carisma '96 1.6 automat HTB
Obecnie: F34 |
|
|
|
 |
forra6
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 24-04-2010, 14:15
|
|
|
Obejrzany i przejechany - niestety mocno zaniedbany, mimo garażowania potwornie zakurzony, hamulce przyrdzewiały, przód z obu stron robiony (za obecnego właściciela jedna strona) również tył spawany. Niestety zrezygnowałem, mimo świetnej jazdy przeszłość (sprowadzony z Włoch) zupełnie zagadkowa, obecnie właściciel (Pan w wieku lat 60) kupił Audi i chce sprzedać Miśka, nie wie co się wcześniej z nim działo. Ponoć od miesiąca jest ogłoszenie, a było tylko 3ch oglądających...przegieg na bank kręcony, zresztą Pan sam się wygadał jakie trasy nim robił. |
|
|
|
 |
|
|