|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
łożyska kół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
robkli
Nowy Forumowicz
Auto: space wagon 2.4 98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2010, 12:38 łożyska kół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Witam mam pytanko czy wymieniał ktoś juz łożyska w kołach?? jest szansa wybić łożysko z piasty (interesuje mnie przód i tył), czy jest to całość bez możliwości wybicia starych i nabicia nowych??? posiada ktoś jakiś aktualny nr gg do japaneze??? moze ma on jakąś swoją stronke?? |
|
|
|
 |
lotek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Wagon 2.4 GDI
|
Wysłany: 15-09-2010, 21:47 Re: łożyska kół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
robkli napisał/a: | Witam mam pytanko czy wymieniał ktoś juz łożyska w kołach?? jest szansa wybić łożysko z piasty (interesuje mnie przód i tył), czy jest to całość bez możliwości wybicia starych i nabicia nowych??? posiada ktoś jakiś aktualny nr gg do japaneze??? moze ma on jakąś swoją stronke?? |
Właśnie wymieniłem łożyska na przodzie dokładnie 1200zł z robocizną 490zł szt kupujesz całe cztery śruby i zdjęte. |
_________________ Wagon 4X4 2,4 GDI |
|
|
|
 |
paweu85
Nowy Forumowicz
Auto: Space Wagon 2.0 87r
|
Wysłany: 20-10-2010, 19:49
|
|
|
strasznie drogie te łozyska..ja do swojego SW 2.0 87r. kupiłem za 85 zł sztuka na przód i 25 zł na tył,wymieniłem sobie sam bo to proste jak drut trzeba tylko miec pare kluczy,młotek i czas.. |
|
|
|
 |
|
|