|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
funkcje autoalarmu |
Autor |
Wiadomość |
regon
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-06-2010, 21:22 funkcje autoalarmu
|
|
|
A może by tak Mitsubishi opracowało dodatkowe funkcje autoalarmu: np. automatyczne blokowanie drzwi przy prędkości powyżej 30 km na h. Przy przełożeniu dźwigni na parking automatycznie drzwi zostaja odblokowane. Chyba to nie jest problemem dla komputerowców? Coś takiego miałem w vw passacie - świetna sprawa. Więc do pracy panowie do pracy. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 05-06-2010, 21:56
|
|
|
regon napisał/a: | Więc do pracy panowie do pracy. | Nie wiem czy mówisz do kogoś konkretnego czy tylko tak piszesz
Weź pod uwagę fakt, że 99,9% forumowiczów to tacy sami userzy trzech diamentów jak Ty.
Nie wydaje mi się też, że wyjątki potwierdzające regułę jak Jackie czyli dealer, po napisaniu maila do MMC wywołał tym taką burzę, że od razu dołożą takie czy inne funkcje.
A poza tym to montowane autoalarmy nie są produkcji Mitsubishi, a pewno kilku różnych, obcych firm na które Mitsubishi daje autoryzację, zezwalając na montaż w ASO. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
regon
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
|
Wysłany: 05-06-2010, 22:36
|
|
|
Hiszpan mam na myśli oczywiście MMC. Jestem klientem wokół, którego jest rynek ze zwiększającą się samochodową konkurencją – nie żyjemy w próżni – więc może jednak od czasu do czasu ktoś to czyta poza forumowiczami. Jackie może jest wyjątkiem ale jak to zwykle bywa wyjątek stanowi regułę i może na spotkaniach dealerów poruszy parę tematów, na których zależy zwykłym klientom. Osobiście już byłem z tym tematem u mojego dealera i na moja prośbę zwrócił się do MMC z takim zapytaniem, zresztą pytałem również o aktualizację do nawigacji itp. Im częściej będziemy zwracać się droga telefoniczna i e-mailową do naszych dealerów tym więcej wygramy. Jeden telefon lub e-mail tygodniowo nic nie zmieni, ale 30-40 to już klęska jeżeli zostawi się je bez odpowiedzi albo odpowie zdawkowo. Jest mi wszystko jedno od kogo Mitsubishi bierze alarmy byle tylko działały jak należy i dawały możliwość ich „rozwoju” w miarę potrzeb klienta.
Osobiście ostatnio zadałem parę pytań dealerowi powołując się też na forum – róbmy to częściej a przestaną go lekceważyć. Inaczej po co go rozwijać? |
|
|
|
 |
|
|