|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ceny Przeglądów |
Autor |
Wiadomość |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2010, 11:31 Ceny Przeglądów
|
|
|
Jak wiemy w dobie kryzysu, ceny przeglądów mają znaczenie.
AUTO – COMPLEX Nowy Sącz
Miałem własny olej o filtr olej bo na tym najwięcej strzygą.
Za Przegląd po 20kkm, oględziny lakieru, filtr kabinowy, korek oleju po rabacie 5% = 445 zł. + 200 zł za olej i filtr.
RM Filipowicz, MotoGabra Kraków to samo 1150,- |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 24-06-2010, 11:48 Re: Ceny Przeglądów
|
|
|
sylb napisał/a: | Jak wiemy w dobie kryzysu, ceny przeglądów mają znaczenie.
AUTO – COMPLEX Nowy Sącz
Miałem własny olej o filtr olej bo na tym najwięcej strzygą.
Za Przegląd po 20kkm, oględziny lakieru, filtr kabinowy, korek oleju po rabacie 5% = 445 zł. + 200 zł za olej i filtr.
RM Filipowicz, MotoGabra Kraków to samo 1150,- |
Mogę ci też na przyszłość polecić zakup filtra kabinowego i powietrza na Allegro. Są to super zamienniki które z własnego doświadczenia wiem że większość ASO też używa. Filtr kabinowy i powietrza kosztuja odpowiednio 50 i 35 zl. A w ASO trzeba zapłacić za oryginalne 120 i 200 zł. To samo dotyczy klocków i tarcz hamulcowych. W przypadku kompletu tarcz i klocków na przednią oś zaoszczędzić można ponad 1000 zł kupując i montując zamienniki, które dodatkowo działają o niebo lepiej niż ori. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-06-2010, 13:06
|
|
|
Wiem, że mogłem jeszcze troszkę zaoszczędzić, ale cena filtra kabinowego była w tej samej cenie, co zamiennik MANN-a wiec podarowałem sobie. Dodam, że w cenie inspekcji lakieru miałem umyty samochód (trudno robić bez umycia) i odkurzony w środku. Ogólnie jestem zadowolony, bez kłopotu dodzwoniłem się i umówiłem na wizytę, co niestety strasznie kuleje u dealerów w Krakowie. Dodam jeszcze, że chłopaki na salonie mają TV z PS3 wiec i oczekiwanie nie dłużyło się. |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 24-06-2010, 13:13
|
|
|
sylb napisał/a: | Wiem, że mogłem jeszcze troszkę zaoszczędzić, ale cena filtra kabinowego była w tej samej cenie, co zamiennik MANN-a wiec podarowałem sobie. Dodam, że w cenie inspekcji lakieru miałem umyty samochód (trudno robić bez umycia) i odkurzony w środku. Ogólnie jestem zadowolony, bez kłopotu dodzwoniłem się i umówiłem na wizytę, co niestety strasznie kuleje u dealerów w Krakowie. Dodam jeszcze, że chłopaki na salonie mają TV z PS3 wiec i oczekiwanie nie dłużyło się. |
Nie tylko MANN produkuje filtry kabinowe do OII. ten który sugerowałem z Allegro (nie pamietam marki) jest z wkładem węglowym, czego w ori brak, i kosztuje niecałe 50 zl. sam takowy używam i działa superancko. Każdy robi jednak jak chce. Forum ma charakter stricte informacyjny |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|