|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] długości przewodów zapłonowych |
Autor |
Wiadomość |
marjas007
Mitsumaniak jarzabek
Auto: Carisma 1.8 GLS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 55 Skąd: Trzebinia
|
Wysłany: 06-07-2010, 09:37 [CA1A 1.3] długości przewodów zapłonowych
|
|
|
czy moze mi ktos podać długości przewodów zapłonowych do Colta CA1A silnik 1300 rok produkcji 1995wersja malibu ? te z katalogów, obojetne czy to ngk, seiwa, janmor czy inne sa za długie, najkrótszy ma 70 cm a mi wystacza zupelnie juz przewód długości 40 cm.
Dobrałem w końcu ale przewody od nowszej wersji colta z 2000 roku, nie wiem co jest grane, prosiłbym o podanie właściwych długości i jakiej firmy |
|
|
|
 |
adamovicius [Usunięty]
|
Wysłany: 06-07-2010, 19:01
|
|
|
Zmierzyłem przewody,same kable bez fajek.Niezbyt dokładnie bo nie odłączałem ich.
Długosci:28,43,43,57
Firma nie wiem jaka,wyglądają jeszcze na oryginalne, więc pewnie NGK.
Jakos dziwnie podają długosci tych przewodów,pewnie liczą z fajkami.Jednak ja bym sie nie martwił,NGK nie moze sie mylić
A to ze pasuja od CJ0 to nic dziwnego bo tego typu przewody były stosowane do trzech generacji Colta od 1988 do 2003. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 06-07-2010, 23:49
|
|
|
adamovicius napisał/a: | Firma nie wiem jaka,wyglądają jeszcze na oryginalne, więc pewnie NGK | Jak oryginalne to są firmy YAZAKI. |
|
|
|
 |
|
|