|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś może zna to Pajero? |
Autor |
Wiadomość |
ptts
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DID 2002r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2010, 09:11 Czy ktoś może zna to Pajero?
|
|
|
Jak w temacie, czy ktoś może zna to Pajero: http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14034410
Cena wydaje się być atrakcyjne i skłonny byłbym przejechać się i obejrzeć go. Jednak ze względu na znaczną odległość wolę się najpierw Was zapytać. Może ktoś ma coś dobrego do powiedzenia na jego temat. Szczerze mówiąc wtępnie mi się podoba...
Dzięki za podpowiedzi!
Jednocześnie przepraszam Wszystkich urażonych, bo powinienem umieścić ten post w trochę innym miejscu. Wprawdzie chciałem go później przenieść (jak zrozumiałem mój błąd), jednak nie bardzo wiem jak to zrobić. Cóż następnym razem postaram się być bardziej uważny.
Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za podpowiedzi od wszystkich wyrozumiałych Forumowiczów.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 07-07-2010, 15:51
|
|
|
cena wydaje się podejrzanie niska... |
|
|
|
 |
ptts
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-07-2010, 08:00
|
|
|
W tym rzecz! Samochód podobno jeszcze miesiąc temu jeździł w okolicach Warszawy - z resztą nadal nie jest przerejestrowany. Cóż, staje się to chyba powoli regułą, że ludzie nie przerejstrowywują samochodów. Ostatnio jak kupowałem samochód, to w załączniku były trzy kolejne umowy!
Ale do tematu - ma dość charakterystyczne felgi, więc pomyślałem, że może się komuś rzucił w oczy...
A może podtopił się po ostatnich powodziach...
Pytanie: czy warto robić 700km, żeby się o tym przekonać? |
|
|
|
 |
Sebastian_T
Forumowicz

Auto: Pajero 3.2, 2011
Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Lut 2009 Posty: 229 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-07-2010, 09:30
|
|
|
Rejestrację ma praską (Warszawa-Praga). Czemu akurat w Tarnowie sprzedawany?... Ja bym poprosił najpierw o fotki zrobione przy świetle dziennym (aktualne) + wnętrze i komora silnika. I wtedy bym pomyślał o przejechaniu (lub znalazł kogoś w okolicach ) |
_________________ Sebastian_T |
|
|
|
 |
ptts
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-07-2010, 21:47
|
|
|
już po ptokach...
Pajero kupione. Wygląda na to, że wszystko jest OK. Okazje się też zdarzają. Niestety cena nie podległa negocjacji, no zaledwie 100PLN tak dla zasady...
Jak sie okaże, że coś będzie nie OK to dam znać. Ale po przejechaniu ok. 400km nic na to nie wskazuje. Znajomy, który okazał się być szczęśliwym nabywcą - mam nadzieję, że da się namówić na przystąpienie do szacownego grona Forumowiczów. Postaram się go do tego namówić!
Dzięki za podpowedzi!
Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
|
|