|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsu SS nie chce odpalic |
Autor |
Wiadomość |
siggi [Usunięty]
|
Wysłany: 07-10-2006, 10:20 Mitsu SS nie chce odpalic
|
|
|
witam,
chcialem serdecznie wszystkich powitac
moja mama ma problem ze swoim MSS z 2000r 1.8GDI. pare dni temu zapalila jej sie zolta kontrolka ktora nie gasla. dzisiaj nie mogla odpalic auta. mowi ze:" motor robi brrrr i pstryk".
kiedys miala zawalona przepustnice i gasl na wolnych, teraz to nie jest jednak to. moja mama mieszka w malej miejscowosci i nie ma tam salonu mitsu czy jakiegokolwoiek ASO zeby jej tam zagladnal.
czy w MSS mozna sprawdzic kody bledow? patrzalem na PDF-y ktore sa w dziale download ale tam sa podane bledy tylko do 98 roku.
mial moze ktos to co sie dzieje w SS mojej mamy? nie jestem mechanikiem ale to moze czujnik polozenia walkow?
dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam
[ Dodano: 07-10-2006, 18:13 ]
po podlaczeniu do kompa wyskoczyl blad...
usterka 77 czujnik położenia pedału oraz usterka 78 czujnik przyspieszenia pedału / to jest jeden czujnik na czujniku jest nr 169Y04.
czujnik ten jest umieszczony na prawym amortyzatorze
wiecie ile kosztuje taki czujnik? dzieki
[ Dodano: 11-10-2006, 16:40 ]
czujnik kosztuje 1200 zl. dzieki za odpowiedz |
|
|
|
 |
|
|