Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Pajero III] Może ktoś zna,może ktos widział?DID z Poznania.
Autor Wiadomość
lag-lub 
Nowy Forumowicz

Auto: misiek
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-07-2010, 15:57   [Pajero III] Może ktoś zna,może ktos widział?DID z Poznania.

Witam wszystkich.
Nadal szukam "swojego" wymarzonego miśka.Znalazłem wg mnie dość ciekawy egzemplarz.

http://otomoto.pl/mitsubi...-C14212434.html

Może któryś z kolegów widział,lub zna ten samochód?
Za Wasze cenne opinie juz teraz dziekuję i pozdrawiam.

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Wysłany: 28-07-2010, 08:54   

Jeżeli ma ESP (a pewnie ma, bo to model po faceliftingu), to nie ma blokady z tyłu (pełnej, takiej jaką miały modele wcześniejsze).

lag-lub 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-07-2010, 09:38   DID z Poznania

Szyszkowa - dzięki za odpowiedż.Ja wlaśnie szukam modelu po liftingu.
Rozmawiałem z włascicielem,jest jego pierwszym włascicielem i był regularnie serwisowany(książka serwisowa).
Jak myslisz? Jest wart tych pieniędzy?Nigdy nie miałem takiego auta,więc sprawdzenie stanu technicznego wykonam w serwisie.
Pozdrawiam

Szyszkowa 
mod Pajero
seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Wysłany: 28-07-2010, 10:59   

Cięzko jest odpowiedzieć na podstawie zdjęć. To czy warto jest wypadkową stosunku stanu samochodu do ceny i Twoich możliwości finansowych.
Samochód trzeba obejrzeć, sprawdzić napędy, skrzynię, silnik itp- wówczas można coś mówić. Jeżeli był serwisowany w ASO poproś o historię, podepnij go też pod komputer.

To wszystko i tak nie zabezpieczy Cię przed ewentualną wpadką, ale trzeba być optymistą :)

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 28-07-2010, 22:15   Re: DID z Poznania

lag-lub napisał/a:

Jak myslisz? Jest wart tych pieniędzy? Pozdrawiam

tyle ile da kupujący :wink:

lag-lub 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 30-07-2010, 15:14   

zbyszkum2 - wiadomo!Tylko,że kupujący zawsze chce dać mniej niż sprzedający sobie życzy.
A tego autka jeszcze nie oglądałem - niestety brak czasu.

[ Dodano: 06-08-2010, 21:32 ]
Dzisiaj ogladałem i sprawdzałem autko w serwisie.Fajne - bo Pajero,ale w opłakanym stanie technicznym!Oto niektóre stwierdzone usterki:(cytat) naprawiany przód auta-maska,dwa błotniki,lakierowany lewy bok,pęknięta szyba czołowa,sworznie wahaczy przednich do wymiany,wyciek oleju z pod miski skrzyni biegów (stan oleju powyzej max),uszczelniacz wału,gumy stabilizatora przedniego,wszystkie tarcze i klocki hamulcowe,przerdzewiałe przewody klimatyzacji,płyn hamulcowy do wymiany,zawór egr,górny slizg rozrządu,regulacja zaworów .... i jeszcze pare dodatkowych punktów,które nie zmieściły sie na liście serwisanta.

Za usługę zapłaciłem 300,oo zł - naprawde było warto!Własciciel nie wiedział gdzie ma sie schowac ze wstydu.
Reasumując - brak mi słów.

Szukam dalej!!!

pozdrawiam Wszystkich

Odpowiedz do tematu