|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] Może ktoś zna,może ktos widział?DID z Poznania. |
Autor |
Wiadomość |
lag-lub
Nowy Forumowicz
Auto: misiek
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2010, 15:57 [Pajero III] Może ktoś zna,może ktos widział?DID z Poznania.
|
|
|
Witam wszystkich.
Nadal szukam "swojego" wymarzonego miśka.Znalazłem wg mnie dość ciekawy egzemplarz.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14212434.html
Może któryś z kolegów widział,lub zna ten samochód?
Za Wasze cenne opinie juz teraz dziekuję i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 28-07-2010, 08:54
|
|
|
Jeżeli ma ESP (a pewnie ma, bo to model po faceliftingu), to nie ma blokady z tyłu (pełnej, takiej jaką miały modele wcześniejsze). |
|
 |
lag-lub
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 28-07-2010, 09:38 DID z Poznania
|
|
|
Szyszkowa - dzięki za odpowiedż.Ja wlaśnie szukam modelu po liftingu.
Rozmawiałem z włascicielem,jest jego pierwszym włascicielem i był regularnie serwisowany(książka serwisowa).
Jak myslisz? Jest wart tych pieniędzy?Nigdy nie miałem takiego auta,więc sprawdzenie stanu technicznego wykonam w serwisie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 28-07-2010, 10:59
|
|
|
Cięzko jest odpowiedzieć na podstawie zdjęć. To czy warto jest wypadkową stosunku stanu samochodu do ceny i Twoich możliwości finansowych.
Samochód trzeba obejrzeć, sprawdzić napędy, skrzynię, silnik itp- wówczas można coś mówić. Jeżeli był serwisowany w ASO poproś o historię, podepnij go też pod komputer.
To wszystko i tak nie zabezpieczy Cię przed ewentualną wpadką, ale trzeba być optymistą |
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 28-07-2010, 22:15 Re: DID z Poznania
|
|
|
lag-lub napisał/a: |
Jak myslisz? Jest wart tych pieniędzy? Pozdrawiam |
tyle ile da kupujący |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
lag-lub
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 30-07-2010, 15:14
|
|
|
zbyszkum2 - wiadomo!Tylko,że kupujący zawsze chce dać mniej niż sprzedający sobie życzy.
A tego autka jeszcze nie oglądałem - niestety brak czasu.
[ Dodano: 06-08-2010, 21:32 ]
Dzisiaj ogladałem i sprawdzałem autko w serwisie.Fajne - bo Pajero,ale w opłakanym stanie technicznym!Oto niektóre stwierdzone usterki:(cytat) naprawiany przód auta-maska,dwa błotniki,lakierowany lewy bok,pęknięta szyba czołowa,sworznie wahaczy przednich do wymiany,wyciek oleju z pod miski skrzyni biegów (stan oleju powyzej max),uszczelniacz wału,gumy stabilizatora przedniego,wszystkie tarcze i klocki hamulcowe,przerdzewiałe przewody klimatyzacji,płyn hamulcowy do wymiany,zawór egr,górny slizg rozrządu,regulacja zaworów .... i jeszcze pare dodatkowych punktów,które nie zmieściły sie na liście serwisanta.
Za usługę zapłaciłem 300,oo zł - naprawde było warto!Własciciel nie wiedział gdzie ma sie schowac ze wstydu.
Reasumując - brak mi słów.
Szukam dalej!!!
pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
|
|