|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Akcja serwisowa |
Autor |
Wiadomość |
DjQuest
Mitsumaniak

Auto: Lancer SD 1,5 Invite Sport
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-08-2010, 10:25 Akcja serwisowa
|
|
|
http://motoryzacja.wnp.pl...8171_1_0_0.html
MMC Car Poland sp. z o.o. powiadomiła Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, że samochody Mitsubishi Outlander (CW), mogą powodować zagrożenie dla użytkowników.
Przedsiębiorca poinformował, że w samochodach Mitsubishi Outlander możliwe jest przetarcie elektrycznej wiązki systemu sterowania silnikiem, co może prowadzić do powstania zwarcia powodującego uruchomienie rozrusznika. Następstwem takiego zdarzenia może być nadmierne rozgrzanie rozrusznika, a w skrajnym przypadku - pojawienie się ognia.
W Polsce wada dotyczy 169 egzemplarzy Mitsubishi Outlander.
Przedsiębiorca zaprosi listem poleconym posiadaczy wadliwych samochodów na bezpłatną naprawę polegającą na wzmocnieniu osłony wiązki elektrycznej systemu sterowania silnikiem. |
_________________ Kluczem sukcesu jest zaangażowanie emocjonalne |
|
|
|
 |
pkwiat
Forumowicz
Auto: O II 2.0 DID MY 2008
|
Wysłany: 27-08-2010, 11:22
|
|
|
Akcja jest prowadzona już od jakiegoś czasu - z tego co pamiętam byłem w czerwcu w serwisie. Prawdopodobnie dotyczy aut z 2008 r.
MMC przysyła zawiadomienie do domu o konieczności wizyty w serwisie. |
|
|
|
 |
regon
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
|
Wysłany: 27-08-2010, 17:02
|
|
|
ostatnio gdy byłem w serwisie przeprowadzili akcję polegającą na sprawdzeniu dokręcenia osłony silnika lub skrzyni. |
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
|
Wysłany: 27-08-2010, 20:35
|
|
|
A mi zabezpieczyli zawiasy o tylnej klapy, bo miały rdzewieć. POciptali je czymś a potem wszystko to pomalowali. |
|
|
|
 |
tytko
Forumowicz
Auto: 2,0 did
|
Wysłany: 31-08-2010, 23:00
|
|
|
Mnie to wszystko zrobili , wymienili i zabezpieczyli podaczas ostatniego przeglądu na 20000 |
|
|
|
 |
|
|