|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Kibloo 27-09-2010, 13:35 |
moje l200 nie chce jechac- skrzynia |
Autor |
Wiadomość |
Babkar
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2001
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 22-09-2010, 20:08 moje l200 nie chce jechac- skrzynia
|
|
|
Witam, mam problem z ela z 2001 a dokladnie chyba ze skrzynia. Jechalem standardowo z pracy i na skrzyzowaniu jadac na 2 biegu poprostu stracil moc a mianowicie bieg byl wlaczony a dodajac gazu wskakiwaly tylko obroty tak jak by sie sprzeglo slizgalo. Ale jesli sprzeglo by sie slizgalo to by bylo czuc spalenizna czy cos, a tu nic na zadnym biegu nie ciagnie, nawet bez wciskania sprzegla mozna wrzucic bieg. Jesli ktos mial juz taki przypadek to bede wdzieczny za pomoc bo od jutra zamierzam wyjechac ze skrzynia na zewnatrz |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 23-09-2010, 08:06 Re: moje l200 nie chce jechac- skrzynia
|
|
|
Babkar napisał/a: | Witam, mam problem z ela z 2001 a dokladnie chyba ze skrzynia. Jechalem standardowo z pracy i na skrzyzowaniu jadac na 2 biegu poprostu stracil moc a mianowicie bieg byl wlaczony a dodajac gazu wskakiwaly tylko obroty tak jak by sie sprzeglo slizgalo. Ale jesli sprzeglo by sie slizgalo to by bylo czuc spalenizna czy cos, a tu nic na zadnym biegu nie ciagnie, nawet bez wciskania sprzegla mozna wrzucic bieg. Jesli ktos mial juz taki przypadek to bede wdzieczny za pomoc bo od jutra zamierzam wyjechac ze skrzynia na zewnatrz |
Zobacz czy jakikolwiek bieg da się zapiąć? Jeśli zapnie się 4 ka to znaczy ze poleciała na pewno choinka. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Babkar
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2001
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 23-09-2010, 08:37
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Zobacz czy jakikolwiek bieg da się zapiąć? Jeśli zapnie się 4 ka to znaczy ze poleciała na pewno choinka. |
nie wskakuje zaden, probowalem na 4H, 4L i zaden bieg na poszczegolnym ulozeniu nie dziala
[ Dodano: 23-09-2010, 18:29 ]
skrzyni brakuje juz nie duzo zeby byc na glebie a jest tylko jeden problem. chce ja wysunac na wozku do tylu ale przeszkadzaja mi drazki od biegow i teraz nie wiem czy jak wymontuje drazki to czy bede pozniej w stanie ustawic je z powrotem na to samo miejsce? Nie chcialbym miec pozniej niepotrzebne problemy :/ |
|
|
|
 |
|
|