|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ślubny orszak |
Autor |
Wiadomość |
Kameleon1986
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-10-2010, 07:46 Ślubny orszak
|
|
|
Witajcie!
Mam do Was wszystkich pytanie, jednocześnie małą prośbę. otóż 16go października, moi znajomi pobierają się i poprosili mnie, żebym swoją Cari zawiózł ich do ślubu. Pomyślałem, że mógłbym spróbować sprawić im prezent w postaci weselnego orszaku Mitsubishi Co o czymś takim myślicie? Damy radę coś zorganizować coś w tak krótkim czasie? Wyruszali byśmy z okolic McDonalda przy skrzyżowaniu Włókniarzy z Lutomierską, a ślub jest w urzędzie stanu cywilnego przy Zgierskiej (jest tylko ślub cywilny). Liczę na Wasze wsparcie |
_________________ Pomogłem? Kliknij "Pomógł" |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 07-10-2010, 10:20
|
|
|
w sumie chętnie bym się spotkał z Mitsułodziakami, ale niestety od rana jestem w rozjazdach, a potem rodzinne spotkanie, szkoda... next time
pozdrawiam |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
sasza
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8
|
Wysłany: 10-10-2010, 00:48 Re: Ślubny orszak
|
|
|
Kameleon1986 napisał/a: | Witajcie!
Mam do Was wszystkich pytanie, jednocześnie małą prośbę. otóż 16go października, moi znajomi pobierają się i poprosili mnie, żebym swoją Cari zawiózł ich do ślubu. Pomyślałem, że mógłbym spróbować sprawić im prezent w postaci weselnego orszaku Mitsubishi Co o czymś takim myślicie? Damy radę coś zorganizować coś w tak krótkim czasie? Wyruszali byśmy z okolic McDonalda przy skrzyżowaniu Włókniarzy z Lutomierską, a ślub jest w urzędzie stanu cywilnego przy Zgierskiej (jest tylko ślub cywilny). Liczę na Wasze wsparcie |
Moze da rade. Ktos sie zglosil? Godzina? |
_________________  |
|
|
|
 |
Kameleon1986
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6
|
Wysłany: 10-10-2010, 08:41
|
|
|
Nikt na ten moment jeszcze nie potwierdził, że będzie. Chętnych zapraszam do kontaktu ze mną na PW lub na mail kamel.eon86@gmail.com. Ślub jest o 14:00, wyjechać trzeba trochę wcześniej, żeby być jakieś 15 minut przed czasem. Wyjeżdżać będziemy z ulicy Żubardzkiej, ale żeby parze zrobić niespodziankę, myślałem, żeby orszak dołączył się przy ulicy inowrocławskiej (pierwsza ulica za McDonaldem, tym na skrzyżowaniu Włókniarzy i Lutomierskiej). |
_________________ Pomogłem? Kliknij "Pomógł" |
|
|
|
 |
|
|