|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wymiana akumulatora |
Autor |
Wiadomość |
alton
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2010, 17:21 wymiana akumulatora
|
|
|
Witajcie.
Pewnie dla wiekszosci z was to pytanie jest banalne a za chwile i dla mnie bedzie jesli ktos pomoze. A wiec do rzeczy. Samochod przestal krecic, odpalil od aku kolegi - czyli akumulator do wymiany. Niby nic trudnego, ale nie do konca. Akumulator kupilem i teraz mam problem zeby wypiac stary. Za rzadne skarby nie wiem w jaki sposob jest przymocowany do plastikowej podstawki. Niby widze jakas klamre ale nie chce sie ruszyc w zadna strone. Probowalem na rozne sposoby wymontowac ale bez powodzenia. Probowalem szukac w google, w instrukcji (tej 200mb rowniez) ale nigdzie nie jest okreslone jak sie wypina akumulator.
Prosze o pomoc.
Dodam ze samochod to Carisma 1.9D did |
|
|
|
 |
witus86
Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 DI-D 2003r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2012, 18:41
|
|
|
Witam!
U mnie wystarczyło przechylić akumulator w kierunku tylu auta i podnieść, bez żadnych problemów |
|
 |
|
|