|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Suzuki Grand Vitara - instrukcja |
Autor |
Wiadomość |
zielarzzdoliny [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2005, 07:46 Suzuki Grand Vitara - instrukcja
|
|
|
Witam
Szukam instrukcji do Suzuki Grand Vitary 1.9 diesel. Najlepiej w języku polskim. Może być w wersji elektronicznej. Może ktoś ma, wie gdzie mogą mieć i udostępnią do skserowania (dealer Suzuki nie da, "bo nie u niego kupione auto").
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 19-08-2005, 09:13 Re: Suzuki Grand Vitara - instrukcja
|
|
|
zielarzzdoliny napisał/a: | dealer Suzuki nie da, "bo nie u niego kupione auto" |
Dalekowzroczność dealerów mnie czasem poraża |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2005, 11:43
|
|
|
Zadzwoń do importera powinni Ci przysłać.Kiedyś zgubiłem wszystkie instrukcje obsługi[do sprzętu RTV,aparatu,samochodu]i nie było z tym problemu, oprócz Panasonica,który zarządał gwarancji i dowodu zakupu[nie pomogły tłumaczenia,że wszystko zgubiłem].Nie rozumiem niektórych firm,że nie chcą sprzedać instrukcji do swojego sprzętu niezależnie od tego gdzie był kupiony.Ja Panasonica już nic nie kupię. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2005, 15:55
|
|
|
Moja rada:
sprzedaj vitare i kup pajero np pinin. W Mitsubishi powinienes dostac instrukcje nawet jak nie u nich kupione auto. Ja dostalem
tak na powaznie to ze nie chca dac za free mozna jeszcze zrozumiec, ale przeciez bez problemu powinni sprzedac. Ludzie! Przeciez to groszowa sprawa a tyle mozna nerwow stracic.
Pozdrawiam. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
|
|