|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E34A 1.8TD] Lusterka manualne na elektryczne |
Autor |
Wiadomość |
Pitucha
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 88r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-10-2010, 13:18 [E34A 1.8TD] Lusterka manualne na elektryczne
|
|
|
Witam. Będąc dzisiaj na złomie znalazłem dwa piękne miśki. Strasznie zaciekawiło mnie czy dałoby sie do mojego Galanta 1,8TD zamontować elektryczne lusterka, więc dla pewności powykręcałem co trzeba i kupiłem PO powrocie do domu, zauważyłem, że w miejscu gdzie ma być sterowanie lusterek jest wolna wiązka identyczna jak ta od przełącznika całego Tylko jest taki problem, bo po zdjęciu tapicerki okazało się, że w drzwiach nie ma żadnej kostki :/ I nie wiem, czy mam jej szukać w instalacji, czy jej w ogóle nie ma... I teraz moje pytanie, czy da sie w ogóle do Galanta z dieslem zamontować elektryczne lusterka? Czy instalacja jest inna? |
Ostatnio zmieniony przez Maretzky85 24-10-2010, 21:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mismen1980
Mitsumaniak

Auto: GALANT 1.8 GLS TD E34A 4D65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Maj 2010 Posty: 163 Skąd: Koszarawa
|
Wysłany: 23-10-2010, 16:57
|
|
|
Witam,
niedawno rozwiązywałem taki sam "problem". Kupiłem przypadkowo elektryczne podgrzewane lusterka ale original miał tylko manual bez podgrzewania. No i moja reakcja była taka sama jak twoja. O tuż w moim było tak że okablowanie do lusterek kończyło się w kostkach w słupku przed drzwiami. A więc wyciągnąłem sobie sam 5 kabelków i podłączyłem. Podgrzewanie 2 czarne bez znaczenia który na który a sterowanie kolorowe kable z tym że ja ich ustawiałem metodą błędu. Za pierwszym razem chodziły odwrotnie a za drugim razem już trafiłem. Trochę trudniej było dojść do kostki u kierowcy bo jest ona za bezpiecznikami, ale w końcu też się udało. Resztę pociągnąłem gumowym karczkiem w drzwiach i działa. Podgrzewanie działa z przycisku szyby tylnej. Jeśli będziesz potrzebował jakąś pomoc to napisz. |
_________________ 02222/KMM
Sorki za mój polski, ale przywiało mnie z zagranicy ...
Potrzeba pomocy z czeskim lub słowackim (informacje, tłumaczenie itp.) - śmiało napisz
 |
|
|
|
 |
|
|