Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Pajero II] Witam serdecznie.
Autor Wiadomość
arek76 
Nowy Forumowicz

Auto: Audi A4 Quattro S-line
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 18-11-2010, 14:25   [Pajero II] Witam serdecznie.

Mam ogromną prośbę.W sobotę jadę obejrzeć Miśka i mam pytanie czy ktoś kojarzy ,to auto z ogłoszeń?Jest wystawione na Allegro nr 1312334245.Na telefon dowidziałem się ,że jest od trzech lat w Polsce i więcej stało w komisie???Był zmieniany silnik i rozleciał się rozrząd,więc oryginał przeszedł renowację :) i wrócił do ramy.Ile w tym prawdy sam zobaczę ,ale może ktoś już widział tego Miśka i wie coś więcej ???Mam blisko więc,to nie problem jak to nie wypał.Pozdrawiam Arek.

diWhizZ 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V46 `99
Wysłany: 18-11-2010, 14:41   

To jest Chojnów koło Legnicy czy w Mazowieckim?
Nie wiem czy to taka rewelacja za ten rocznik i silnik 2,5 który już był grzebany.
Sprawdź czy pod nakładkami występuje blacha ;)

Mirek1275 
Forumowicz
Mirek1275

Auto: PajeroII Long 2.8SS Kitaro'96
Wysłany: 18-11-2010, 16:34   

Jeżeli Pajero jest od Ciebie bardzo blisko to warto poznać w Twojej sytuacji prawdziwą wartość pojazdu.
Zawsze to będzie jakiś punkt odniesienia do ewentualnych dalszych poszukiwań. :idea:
Mnie to konkretne Pajero jakoś nie kręci, choć także szukam czegoś podobnego.
Mam nadzieje że niedługo poznamy wrażenia z oglądania miśka. :biggrin:

arek76 
Nowy Forumowicz

Auto: Audi A4 Quattro S-line
Wysłany: 18-11-2010, 17:11   

diWhizZ napisał/a:
To jest Chojnów koło Legnicy czy w Mazowieckim?
Nie wiem czy to taka rewelacja za ten rocznik i silnik 2,5 który już był grzebany.
Sprawdź czy pod nakładkami występuje blacha ;)

Tak to Chojnów koło Legnicy.Jadę obejrzeć dla spokoju duszy.Tak,cena jest powalająca,ale mam chęć go sprawdzić ,a zwłaszcza jak się sprawuje "SS".Popatrzymy co to za okaz :D .
Osobiście rozważam także sport ,a dwójkę to raczej po lifcie szukam,no ,ale....Zobaczymy co czas przyniesie.Dzięki za odpis.Po konfrontacji podzielę się wrażeniami.Pozdrawiam.

[ Dodano: 21-11-2010, 12:46 ]
Witam ponownie :shock: !!!
Tak jak przewidywałem,że to ogłoszenie nie ma wiele wspólnego ze stanem faktycznym auta.Do tego cena wynikająca z zasady,że sprzedaję za tyle ,bo mi tyle kasy trzeba.Ja oceniam je na max.11tys.,ale od początku.
Spóźnił się 30 min.Auto brudne,ale stwierdzenie,że do sprzedaży nie picuje się auta.Mimo brudu dało się zauważyć,że lakier nadaje się do spolerowania(sponiewierany).Wiem,że to auto ma swoje lata i w terenie gałęzie robią swoje(ale ta cena zobowiązuje!!!).Rdzy nie wiele,tylna klapa dół.Po otwarciu drzwi,zewnętrzna część nadkoli(karoseria).Łączenia spuchnięte.Najgorzej wygląda nadszybie przodu,gdyż narożnik jest mocno skorodowany i również same wielkie pęcherze!Gdzieniegdzie małe wgniecenia.Powiem,że pobieżnie je zlustrowałem.Może dla tego,że od początku,wizualnie mnie nie urzekło więc i reszta,to formalność.
Po otwarciu komory silnika ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy.PROFANACJA!!!
Zalany silnik olejem,skrzynia również.Pan zapomniał dokręcić korka wlewu oleju! :roll: Powiem jedynie,że to zrozumiałe,dlaczego nie ma zdjęcia w ogłoszeniu z silnikiem. Tył ramy również przepocił błoto zalegające na niej.Więc są wycieki.Nie wchodziłem pod spód.Nie było sensu.Jazda ok,zawieszenie ciche,jedynie przy 120km/h duże wibracje całej kabiny,a jechaliśmy po równej drodze.Nie znam przyczyny.Jeżeli chodzi o mosty,skrzynie(nic nie wyje),SS załączany jedynie na postoju :lol: .Po zgaszeniu silnika,rzuciło nim,aż cała buda się zatrzęsła.Parę innych usterek jak nie działająca klima,szyber i cześć kontrolek zapięcia mostów....Cenę opuścił na 15tys.Pojechałem rozbity,a miałem blisko...
Sorry za jeden opis,ale nie wiem kiedy zajrzę na forum.Natomiast wiem,że trudno będzie znaleźć egzemplarz uczciwie sprzedawany.
Pozdrawiam i mam nadzieje,że nikt z końca Polski nie wybiera się po ten okaz za te pieniądze!!!

Odpowiedz do tematu