|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 29-10-2006, 01:40 |
Felgi aluminiowe 16 cali |
Autor |
Wiadomość |
lechu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2006, 18:40 Felgi aluminiowe 16 cali
|
|
|
Witam
Kupiłem tydzień temu carisme 97r 1.8 benz no ale sa stalówki z kołpaczkami .
Szukam felg aluminowych do niej. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 29-10-2006, 01:31
|
|
|
no i co z tym zwiazanego ze piszesz w temacie w ktorym sie pyta o carismy ktore chcemy kupic?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
lechu [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2006, 21:06
|
|
|
Misiu niechce być niewdzieczny , bo nie dziam nic na stronce , ale jak chce cos kupić to wydawało by się ze to dobre miejsce zeby cos sie zapytać w tym kierunku. Już cos czytałem że mogło by być na forum cos takiego jak kupie-sprzedam , to by wyjasniło pewnie kilka niejednoznacznych kwesti. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2006, 23:17
|
|
|
Jak nic tu nie znajdziesz to poszukaj na allegro. Jak dobrze pamiętam pasują też felgi od Volvo 40 , daewoo, hyunday. Pamiętaj aby sobie sprawdzić przekątną rzstawu śrub, bo tu są różnice. |
|
|
|
 |
lechu [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2006, 13:47
|
|
|
chyle czoła dla "adwokata" mlun, nie sprawdziłem jest dziął kupno-sprzedaż |
|