|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero I] Pajero I vs Galloper (kupno) |
Autor |
Wiadomość |
beny2011
Forumowicz
Auto: Galloper 2.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2011, 12:20 [Pajero I] Pajero I vs Galloper (kupno)
|
|
|
Witam,
Czy ktoś może podsumować, czy warto kupować Gallopera?
Wpadł mi w oko Galloper (long) rocznik 99.
Naczytałem się sporo o Pajero I i Galloperze i wynika mi z tego, że to prawie to samo...
...ale jak wiadomo "prawie" robi wielką różnicę.
Testowo jeździłem Pajero I (rocznik 89), wrażenie super, tylko był strasznie pordzewiały, więc zrezygnowałem z zakupu.
Dzięki za info, czy warto pakować się w Gallopera, zamiast w Miśka.
PS. Auto będzie służyć do jazdy po czarnym i w lekkim terenie (rekreacyjnie). Nie będzie przeznaczone do taplania się w błocie po dach w tym są chyba najlepsze patrole... |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 07-03-2011, 15:06
|
|
|
Witaj. Wiele mechanicznych żeczy faktycznie będzie pasowało z pajero, jednak nie wszystko. Wogóle z tego co wiem to bardzo drogie są elementy blacharskie do Gallopera...ja bym sie osobiście w Hyundaia nie pchał... |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
beny2011
Forumowicz
Auto: Galloper 2.5
|
Wysłany: 08-03-2011, 08:34
|
|
|
Dzięki za info, sprawdzę cenę części, a szczególnie blachy.
Dziś go będę oglądał więc się zobaczy.
Pozdrawiam,
[ Dodano: 09-03-2011, 13:59 ]
Witam,
Kupiony.
Pojeździmy zobaczymy. Na razie śmiga się super.
Pozdrawiam,
PS. Pozostaje pytanie czy posiadając Gallopera mogę się czuć Mitsumaniakiem???... |
|
|
|
 |
|
|