|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Częsci- Część Kolejna ;) |
Autor |
Wiadomość |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 03-11-2006, 00:33 Częsci- Część Kolejna ;)
|
|
|
Czesc. Temat trochę nietypowy bo tym razem postanowiłem się podzielić własnymi doświadczeniami a nie samemu zadawać pytanie . Otóż zniechęcony przedłużającymi sie poszukiwaniami i kosmicznymi cenami postanowiłem poszukać cześći do Sigmy na własną ręke (kilka tygodni temu pisałem co i jak) w Stanach. Udało mi się znaleźć takie które u nas nie są dostępne tj. koło pasowe i zestaw rolek (z których u nas występuje tylko #1 jako zamiennik choć głowy nie dam). Niedługo będe zamawiał te częsci wiec jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę coś sciągnąć (po odpowiednim umówieniu się).Ceny przedstawiają się następujaco:
Koło pasowe-183$=550 zł
Rolka #1-39$ =120 zł
Rolka #2-74$ =230 zł
Rolka #3-68$ =200 zł
Nie są to może ceny idealne ale wygląda to znacznie lepiej niż u nas, zwłaszcza że nawet Japaneze przyznał w rozmowie że koło pasowe to niestety jest 1500 zł bo niestety takie ceny ustala Mitsubishi Europe.Cześci to OEM czyli takie same jakie dostarczane były dla Mitsubishi.Jak ktoś potrzebuje wiecej informacji to zapraszam na priv
Tutaj jest schemat http://83.12.36.170/parts.pdf dla wersji 24V |
|
|
|
 |
olin
Nowy Forumowicz olin
Auto: diamante
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2006, 10:47
|
|
|
witam,czy moglbys sie zorientowac czy jest mozliwosc zakupu asb do diamanta 95r,jesli tak to jakie bylyby koszty |
_________________ olin2548 |
|
|
|
 |
|
|