|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o bodykit |
Autor |
Wiadomość |
Humvee
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 2004
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2011, 15:40 Pytanie o bodykit
|
|
|
Witam , czy do zwykłego lancera 2.0 2004r ( sedan ) na tylną klapę wchodzi spoiler od evo8 ? klapa ma te same wymiary ? i czy znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można kupić dokładki pod zderzak przód i tył oraz progi , ewentualnie całe jakieś fajne zderzaki ? . Dziękuję za odpowiedzi i Pozdrawiam |
|
|
|
 |
.TM
Mitsumaniak

Auto: Lancer 4G18
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 298 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Humvee
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-03-2011, 18:28
|
|
|
dziękuje za linki , te bodykity są dla mnie hmm troche za bardzo ala need for speed , nie w moim stylu , znalazłem gościa i jego lancera i strasznie mi się podobają jego zderzaki tyle że z angielskiego nie jestem zbyt dobry i nie wiedze informacji z kąd je zdobył może wy coś wiecie bodykit
P.S o spoilerze już się dowiedziałem , pasuje bez problemu od EVO VIII |
|
|
|
 |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Pomógł: 17 razy Dołączył: 25 Paź 2007 Posty: 2507 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Humvee
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-03-2011, 19:53
|
|
|
kolego jesteś wielki , piękny ten bodykit , właśnie takiego czegoś szukałem , dziękuję
[ Dodano: 19-03-2011, 10:12 ]
Mam jeszcze jedno pytanko a nie będę zakładał kolejnego tematu żeby nie robić syfu na forum . Bo lancerka jeszcze nie mam , planuję się zabrać za poszukiwania na przełomie maj-czerwiec interesuje mnie lancer 2.0 135km sedan rocznik 2004-2005 , jak się orientowałem po ogłoszeniach to stoją cenowo od 20.000zł do 25.000zł z przebiegami od 60.000km do 90.000km . I mam pytanie , na co należy zwrócić uwagę przy zakupie takiego auta ? ( oczywiście i tak czy siak wezmę je na przegląd ) ale chodzi mi o jakieś słabe punkty , może są jakieś miejsca szczególnie narażone na rdze , może mechanicznie coś lubi padać ?
I przy jakim przebiegu można się spodziewać że coś się popsuje ?
P.S Lancer ma rozrząd na pasku czy łańcuch ? |
|
|
|
 |
|
|