|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Check engine |
Autor |
Wiadomość |
Mariogda25
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.4 gdi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2011, 19:07 Check engine
|
|
|
Witam
posiadam galanta 2.4 gdi z 99r. sedan
Wczoraj autko zachowywalo sie super (zadnych szarpniec ani dziwnych dzwieków...)
rano chcialem odpalic auto i kupa,przekrecam kluczyk wszystko po chwili pieknie gasnie z wyjatkiem Check engine ktora mruga rownomiernie....silnik kreci normalnie i nawet jakby na pol sekundy odplala i gasnie...
rok temu mialem podobnie i stracilem w sumie ponad 4 tys na naprawe tego co probowali naprawic mechanicy mianowicie padl po ich naprawach komputer,przepustnica,sterownik wtryskow,immo
Wszystko udalo mi sie zalatwic (uzywane)
wiec pytanie mam takie do was,czy znacie jakis normalnych elektronikow ktorzy potrafią cos naprawic ???
nie znam sie na samochodach,nie mam nic wspolnego z mechaniką ani elektryką samochodową ,prowadze 3 sklepy spozywcze w gdansku:)
prosze o pomoc
dziekiuje z góry |
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
 |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 22-03-2011, 15:00