|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Radio Mitsubishi Blaupunkt - wyjscie AUX |
Autor |
Wiadomość |
edi7777
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2.5 Sport GLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-04-2011, 17:34 Radio Mitsubishi Blaupunkt - wyjscie AUX
|
|
|
Hej, mam takie dziwne pytanie - w swoim Mitsubishi Pajero GLS mam zamontowane seryjnie radio(Blaupunkt) i pisze nawet nad nim Mitsubishi - zauważyłem że jest w nim opcja AUX czyli takie coś do podłączenia np. odtwarzacza mp3 - wszystko fajnie ale nie potrafię znaleźć gniazda gdzie można by go wpiąć, a w instrukcjach nie mogę tego znaleźć;) Może ktoś z forumowiczów potrafi mi powiedzieć gdzie w samochodzie odnajdę te gniazdko?:) Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez Gene 06-04-2011, 08:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2011, 18:36
|
|
|
Witaj na forum!
A wyciągałeś radio i oglądałeś radio od tyłu? |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
edi7777
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2.5 Sport GLS
|
Wysłany: 06-04-2011, 13:15
|
|
|
Tak, to takie radio - widziałem już takie wejścia do aux w innych samochodach - zazwyczaj są w jakiejś skrytce pomiędzy siedzeniami albo schowku przed pasażerem ale jakoś u siebie nie mogę tego znaleźć;)
Nie wyciągałem radia bo myślałem że pewnie tylko nie potrafię tego wejścia znaleźć;) |
|
|
|
 |
|
|