|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cari Łódź - koszty naprawy |
Autor |
Wiadomość |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-05-2011, 10:35 Cari Łódź - koszty naprawy
|
|
|
Panie i Panowie...
Chodzi o to auto:
http://moto.allegro.pl/mi...1592041289.html
Jestem nim zainteresowany, ale czy ktoś może orientacyjnie oszacować koszty tego?
Pytam na łódzkim, bo może to kogoś z forum
pozdrawiam i udanego długiego weekendu |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2011, 20:23
|
|
|
Nie podejmuję się wyceny, bo nie widać uszkodzeń które rzeczywiście nastąpiły (wszystko co się stało pod maską i błotnikami.
Koszt naprawy powinien sięzmieścić w okolicy 2000 zł, ale tak jak pisze...tam niewiele widać. |
|
|
|
 |
kuzi [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2011, 20:26
|
|
|
Cytat: | maska, zderzak, lampy, kierunkowskazy, atrapa, pas przedni, chłodnica |
Wraz z lakierowaniem można nie zmieścić się w 2000. No chyba, że będzie tani lakiernik, tani blacharz i używane lampy czy chłodnica... |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2011, 21:50
|
|
|
kuzi napisał/a: | Wraz z lakierowaniem można nie zmieścić się w 2000. No chyba, że będzie tani lakiernik, tani blacharz i używane lampy czy chłodnica... |
Mogą być jakieś niedrogie zamienniki np. Lampy Depo, chłodnica 4cars itd. lub używki.
Poza tym, ja jako blacharz podałem sam koszt teoretyczny naprawy blacharsko-lakierniczej.
Gdzie w cenie zakupie materiały i to polakieruje, co nie co wyklepie itd. |
|
|
|
 |
|
|