|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kto ma w EVO w Łodzi? |
Autor |
Wiadomość |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2011, 16:43 Kto ma w EVO w Łodzi?
|
|
|
Chciałbym żeby mi udostępnił na 5 min komorę silnika żebym mógł zmierzyć rozpórkę, wskazane żeby by seryjna, ale jakiś custom też może być. Najchętniej Radogoszcz, Julianów i okolice w godzinach wieczornych (po 19) lub Widzew, Dąbrowa okolice Przybyszewskiego w godzinach porannych. Oczywiście mogę się dostosować, w inne dzielnice też dojadę |
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 05-06-2011, 22:20
|
|
|
a co chcesz od rozpórki?, ja mam rozpórkę od lancera zwykłego z 2005 roku. ale nie mam komory silnika jak chcesz to podam ci jej wymiary |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 07-06-2011, 19:49
|
|
|
RoveR napisał/a: | a co chcesz od rozpórki?, ja mam rozpórkę od lancera zwykłego z 2005 roku. ale nie mam komory silnika jak chcesz to podam ci jej wymiary | Chciałbym dopasować do swojego O1, na oko wyglądają że mają podobne jeśli nie identyczne mocowania. Poszło zapytanie na PW.
[ Dodano: 12-06-2011, 00:05 ]
Sprawa zamknięta. |
|
|
|
 |
|
|