|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:32 |
[Cari 1.6] Carisma 1.6 Gaz Sekwencja |
Autor |
Wiadomość |
pawel_fafcio
Nowy Forumowicz
Auto: Opel Kadett E
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2011, 18:25 [Cari 1.6] Carisma 1.6 Gaz Sekwencja
|
|
|
Witam, wczoraj znalazłem na otomoto Takową Carismę:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C19106705.html
Cena dość dobra Rocznik do przebiegu wierzyć mi się nie chcę, ale tak ma 1.6 ma gaz sekwencję, z tego co gadałem z kolesiem to auto stoi od pół roku pod domem i nie jeździ nim bo ma inne, jutro na rano jestem z nim umówiony natomiast zapewniał że wszystko w niej jest ok nie ma żadnych problemów, silnik chodzi równo, gaz jest cacy, i że skrzynia biegów jak to w Carismach chodzi trochę ciężej, czy warto na coś zwrócić szczególnie uwagę? bo w sumie nie chciałem brać takiego auta myślałem o 2 i przerobić na gaz... ale póki ceny benzyny się nie ustatkują to jednak gaz to jedyna sensowna opcja...
Czekam na odpowiedź pozdro! |
|
|
|
 |
daron64
Mitsumaniak
Auto: S40 2.0 bez T
Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 275 Skąd: szerokopojete okolice Elblaga/Braniewa
|
Wysłany: 01-06-2011, 14:50
|
|
|
Co tam z autkiem wyszlo? 4tysie za cari w gazie? Swoja droga skoro tak malo jezdzona to po co gaz? Ja bym sie rewelacji nie spodziewal za te pieniadze. |
|
|
|
 |
Mario
moderator ...............

Auto: Eclipse 3g RS
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Mar 2007 Posty: 3009 Skąd: Lublin
|
|
|