Zdjęcia ze ZLOTU wysyłać do boreckiego!!! |
Autor |
Wiadomość |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2005, 20:00 Zdjęcia ze ZLOTU wysyłać do boreckiego!!!
|
|
|
a ja jeszcze prosze o kontakt na pw lub gg te osoby co maja fotki i filmy. bedziemy robic dvd ze zlotu |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:29
|
|
|
albo na moje miejsce na ftpie u trusiaka:
wrzucajcie i pobierajcie ftp://one.trusiak.pl/ do folderu "foty ze zlotu" user:kordian, password:kordian
proszęęęęęęęęę!!!!! |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 11:48
|
|
|
podepnę sie do tematu, ma ktos możliwość, przerobienia kasety video8, na divix ? albo jakiś inny format, chodzi o to żeby zgrać ją na kompa, i zrobić z tego DVD, bo ludziska, za takie cóś krzyczą po 50 zecisza. |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 12:06
|
|
|
TAGi w takim razie wysli mi kasete i ja juz tym sie zajme...
A co do zdjec mozna mi wysylac zarowno poczta jak i netem, moge sciagnac kazda ilosc wiec jesli ktos ma taka mozliwosc nie trzeba nagrywac cd.
po otrzymaniu jeszcze kilku materialow zabieram sie za dvd i postaram sie aby jak najszybciej znalazlo sie w sklepie |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 30-08-2005, 12:14
|
|
|
Lepiej chwile poczekac i zebrac jak najwiecej materialow.
WYSYLAJCIE WSZYSTKO CO MACIE DO BORKA. FILMY, ZDJECIA, BIELIZNE OSOBISTA! WSZYSTKO. BEDZIE Z TEGO FAJNA SKLADANKA
Ja swoj obowiazek spelnilem i swoje zdjecia juz wyslalem. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 17:57
|
|
|
z hymnem bede dzwonil do wytworni ale ja mysle ze na wlasne potrzeby moglibysmy przymknac oko i to wykorzystac... w koncu ludzie robia covery
a ze zdjeciami czekam na wszystkich... moze jeszcze do konca przyszlego tygodnia (w czwartek bede mial zdjecia i film od grzesku) |
|
|
|
 |
Efa!

|
Wysłany: 30-08-2005, 21:05
|
|
|
borek, zadzwoń, proszę. Jak chcesz, to Ci pomogę w negocjacjach. Ale nie stać nas, żeby płacić potem wysokie odszkodowania za łamanie praw autorskich. Pamiętajmy, że bez żadnych konsekwencji można wykorzystać MAKSYMALNIE 15 sekund/7 taktów utworu. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2005, 10:57
|
|
|
ja slyszalem o jakies 5sek |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 31-08-2005, 11:07
|
|
|
a moze dorzucic by kawalek Efy co zesmy razem skombinowali tez:) |
|
|
|
 |
Leppe
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
|
Wysłany: 31-08-2005, 14:55
|
|
|
Efa! napisał/a: | borek, zadzwoń, proszę. Jak chcesz, to Ci pomogę w negocjacjach. Ale nie stać nas, żeby płacić potem wysokie odszkodowania za łamanie praw autorskich. Pamiętajmy, że bez żadnych konsekwencji można wykorzystać MAKSYMALNIE 15 sekund/7 taktów utworu. |
Nawet sekundy nie mozna wykożystac bez zgody autora ale ja bym sie tym nie martwil ZAiKS reprezentuje tylko tych ktozy sa u nich zrzeszeni inni ich nie interesuja przy tak malej ilosci egzemplarzy nikt tym sie nie zainteresuje ja naprzykład azeby wypuscic reklame do TV musze wystawic jej metrykę, czyli kto jest producentem, autorem scenariusza, kompozytorem muzyki, tytul filmu, jaki ma czas, czy jest w dolby i oświadczenie o prawach autorskich. Czy np. jakis tam Bon Jovi zechce was skarzyc za wykorzystanie jednego utworu w 50 egzemplarzach- dla niego jestesmy plotka oni walcza z masowka czyli piratami ktozy robia to na duza skale. |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2005, 15:29
|
|
|
taz mi sie tak zdaje, tym bardziej wlasnie ze to nie idzie na masowa skale tylko dla klubowiczow a oni zatrzymaja to dla siebie... co myslicie? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 31-08-2005, 15:52
|
|
|
Wszyscy śpiewają We're The Champions i jakoś nic się nie dzieje
A Freddy to się chyba nawet cieszy .... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Efa!

|
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 02-09-2005, 11:31
|
|
|
APELUJE JESZCZE RAZ ZEBY ZDJECIA WYSYLAC DO MNIE (NIE MUSI BYC DROGA POCZTOWA MOZE BYC MAILEM NA borekborecki@gmail.com LUB INACZEJ)
chcialbym juz zaczac robic dvd a z tych wazniejszych rzeczy czekam jeszcze tylko na film, ktory TAGi krecil
ps. wszelkie pomysly na zawartosc dvd itp mile widziane ! |
|
|
|
 |
|