|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
planowanie i wymiana uszczelki - okolice Tychów |
Autor |
Wiadomość |
feainne [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2011, 18:40 planowanie i wymiana uszczelki - okolice Tychów
|
|
|
Witam, ktoś poleca dobry warsztat, mechanika, niedrogo w Tychach bądz okolicy ? |
|
|
|
 |
czarny.marcin
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2011, 03:14
|
|
|
Witaj . Z innego Twojego tematu dowiedziałem się , że ktoś już łapska włożył do Twojego samochodu i tak jak Ci koledzy napisali albo spartolona robota albo głowica pęknięta (jeśli to w ogóle był lub jest w dalszym ciągu temat głowicy a nie inna przyczyna) trzeba sprawdzić .
Dwa jak robili głowice to szczelność także powinni jej zrobić a nie ograniczyć się tylko do płaszczyzny. Trzy - to ciekawe kto tą płaszczyznę zrobił i jaką metodą , ciekawe czy gniazda zaworowe podfrezowali ( to nie jest głowica z benzyny , w dieslu komora spalania jest w tłoku , a nie w głowicy i zawór nie może wystawać poza głowicę ) a widziałem już różne cuda co niektórzy potrafią zrobić z autem , także pozostawię bez komentarza.
Po czwarte to jedź do nich na reklamację niech poprawiają albo oddadzą pieniądze.
Po piąte pytanie co rozumieć przez tanio , bo różnie mówią na kupę pieniędzy. Co dla jednego tanio dla drugiego drogo więc to pojęcie względne .
Po szóste nie ma tanio i dobrze kto robi tanio robi dwa razy . Jak to mówią łakomy dwa razy traci.
Po siódme co nazywasz okolicą Tych (czy Tychów nie wiem jak jest poprawnie )))))
Jak coś ja pracuję na serwisie z tym , że do mnie masz kawałek drogi .Nikt cię u Nas nie oszuka . Jak coś przyjedź . Zapraszam pomożemy . dokładny adres i numer telefonu znajdziesz w temacie Polecane warsztaty str. 9.
Tam jest numer na serwis , więc odbiera go kto może i raczej z reguły jest to szef czyli ordynator oddziału )) Jak chcesz numer bezpośrednio do mnie podam Ci na PW.
Nie traktuj mojego postu jak reklamy czy szukania roboty na siłę . Naprawdę mamy mnóstwo stałych klientów i pełne ręce pracy ale nikomu pomocy nie odmawiamy , kwestia tylko terminów realnych dla Nas a zarazem dogodnych dla klienta .Jest grono takich co chcą tylko u Nas i żadna siła tego nie zmieni. |
_________________ Niektórzy ludzie są jak 1grosz - mają dwie różne strony i nie przedstawiają praktycznie żadnej wartości...
BMW - jest
Lancer kombi 2.0 Sport -jest
Suzuki Swift - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2011, 08:12
|
|
|
czarny.marcin napisał/a: | co nazywasz okolicą Tych (czy Tychów nie wiem jak jest poprawnie |
Obie formy są poprawne |
|
|
|
 |
|
|