Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 14:05
MITSUBISHI CARISMA 2 DIESEL ŁÓDŹ 2000r PRZESTRZEGAM !!!
Autor Wiadomość
gkm_lodz 
Nowy Forumowicz

Auto: GALANT 2.0 V6-24, 155KM, 93r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-07-2011, 20:33   MITSUBISHI CARISMA 2 DIESEL ŁÓDŹ 2000r PRZESTRZEGAM !!!

Kod:
 Samochód oszczędny średnie spalanie 6 litrów ropy na 100km,klimatyzacja sprawna w 100%.Silnik dynamiczny wyposażony w turbinę ostatnio wymienione wachacze,akumulator,alternator, rozrusznik,olej silnikowy 10w 40.Auto ma ważny przegląd techniczny do 25 lutego 2012r.Żaden z elementów nadwozia nie wymaga lakierowania bez rdzy.Zawieszenie i silnik pracuje bez żadnych stuków.Wszystkie szyby orginalne z tego samego rocznika.Pojazd sprowadzony z Holandi zarejestrowany w Polsce instrukcja obsługi,książka serwisowa.MOŻLIWA ZAMIANANA TAŃSZY W ROZLICZENIU. POLECAM ///////TELEFON////518877447//////// 

http://img15.allegroimg.p...71/1713267179_3

OGLĄDAŁEM TEN SAMOCHÓD DZISIAJ: 140TYS MIAŁ PRZEJECHANE, ALE JAKIEŚ KILKA LAT TEMU, MA MIN. 250
CAŁY TYŁ MALOWANY, BOK I PRZÓD, KŁÓCIŁ SIĘ DEBIL Z LAKIERNIKIEM, ŻE NIE :) KLIMA NIE DZIAŁA! TEŻ BYŁO CIĘŻKO MU TO UŚWIADOMIĆ BO PRZECIEŻ SIĘ ZAŁĄCZA :) WEWNĄTRZ AUTA MASAKRA: POKROWCE Z PRZODU ZASŁANIAJĄ FOTELE W STRASZNYM STANIE, CHAMSKI BARANEK NA KIEROWNICY I JAKIŚ DZIWNY DRĄŻEK, ALE JAK COŚ TO MA GDZIEŚ DO TEGO SAMOCHODU :) MASAKRA STRASZNA, ELEKTRYKA - SZYBY NIE DZIAŁA ("MOŻE TERAZ COŚ SIĘ POPSUŁO :) ) SILNIK POCI SIĘ STRASZNIE, ALE OD GÓRY ŁADNY :) BO MYTY!

GOŚĆ JEST RACZEJ HANDLARZEM, SAMOCHÓD NA ŻONĘ, PORAŻKA, KŁAMIE NA MAXA, ZAPIERA SIĘ WE WSZYSTKIM !!! TUTAJ LINK DO "ŚLICZNEJ CARISMY" http://moto.allegro.pl/sl...1713267179.html

meinteil07 
Forumowicz

Auto: Honda Accord VI 1.8 2002
Wysłany: 18-07-2011, 08:40   

Zgadza się :) Środek auta to jakaś masakra.... ale tak właściciel bije wszystko i wszystkich (szaman jakich mało) :] i silnik oczywiście nie myty :) Moje oględziny trwały jakieś 3 minuty.

gkm_lodz 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 18-07-2011, 11:55   

Pokrowce są tylko na przednich siedzeniach :D bo pod nimi dziury :? tyle tam niespodzianek było, że o tej zapomniałem...

ps. jazda próbna tym samochodem... BEZCENNA :rolleyes:

meinteil07 
Forumowicz

Wysłany: 18-07-2011, 15:01   

Te siedzenia śnią mi się po nocach :) 20-letnie auta mają lepsze siedzenia.
Ja nie skusiłem się na jazdę, po tym co zobaczyłem po maską już wiedziałem że coś jest nie tak :)

gkm_lodz 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-07-2011, 17:15   

Gość go znowu wystawił na innym portalu: http://tablica.pl/oferta/...000-IDcNnr.html
z allegro został usunięty :)

meinteil07 
Forumowicz

Wysłany: 19-07-2011, 18:58   

Ja oglądałem to auto w marcu więc już trochę się z nim buja :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi