przeciwmgielne w CAO 94r |
Autor |
Wiadomość |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2006, 13:43 przeciwmgielne w CAO 94r
|
|
|
dziendobry
w moim kolcie sa z przodu lampy przeciwmgielne(przerdzewiale) ktore nie swieca,
zamowilem na alegro nowe(niestety nie sa takie same i bede musial je lekko przerobic, naszczescie maja takie same rozmiary),
niestety to ze wstawie nowe nic nie zmieni poniewaz nie ma zasilania
przewody ktore ida od przycisku przy kierownicy nie sa nigdzie podpiete
od przycisku wychodza: zielono-bialy, czarno-zolty(te ida do kostki ktora jest zpieta i nigdzie nie ma odejscia), sa tez dwa czerwone zakonczone meska i zenska koncowka(jeden z bialym paskiem) one sa w dlugiej czarnej koszulce, niestety nie sa nigdzie podpiete
wydaje mi sie ze te 2 czerwone powinny byc gdzies podpiete( ale gdzie ) szukalem gdzie ale nie moglem znalezc (patrzac na ich dlugosc moga byc gdzies daleko )
PROSZE O POMOC |
|
|
|
 |
Kleju
Forumowicz Mivec Power

Auto: Mitsubishi Mirage Cyborg-R
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 1171 Skąd: Opole
|
Wysłany: 22-11-2006, 00:32
|
|
|
Tak sie tylko wtrace na sekunde:-)) a gdzie je zamowiles z allegro??? masz link??? bo ja potrzebuje jeden halogen prawy!!! A moze prawego chcesz sie pozbyc???:-)) |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2006, 17:35
|
|
|
niestety te halogeny sa do d...
wogole ciezko znalesc halogeny do cao |
|
|
|
 |
Kleju
Forumowicz Mivec Power

Auto: Mitsubishi Mirage Cyborg-R
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 1171 Skąd: Opole
|
Wysłany: 26-11-2006, 20:58
|
|
|
a ja znalazlem halogen ale lewy a ja potrzebuje prawy!! ale mysle zeby go na razie dac do gory nogami w miejsce prawego tak tylko zeby byl a swiecic nie musi!!! i dalej bede szukal prawego:-)) |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2006, 17:22
|
|
|
A ja sobie kupie uniwersalne. Żeby tylko wymiar był odpowiedni i tyle:) |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2006, 19:42
|
|
|
a ile takie uniwersalne kosztuja? masz jakies zdiecie? |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2006, 20:35
|
|
|
E E jak gdzieś znajde to kupie. Może nawet od malucha;) Na allegro kiedyś widziałem z taka kratką. Kratkę można zdemontować i było by kux. |
|
|
|
 |
dzinia [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2006, 09:20
|
|
|
u mnie tez nie było ale instalacia jest sa to dwa czerwone przewody przy lampach zakończone kostką przełącznik też był w kabinie . Lampy kupiłem w hurtowni za 24 zł sztuka |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2006, 11:02
|
|
|
dasz jakis namiar?? |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2006, 13:11
|
|
|
Łukasz W napisał/a: | od przycisku wychodza: zielono-bialy, czarno-zolty(te ida do kostki ktora jest zpieta i nigdzie nie ma odejscia), sa tez dwa czerwone zakonczone meska i zenska koncowka(jeden z bialym paskiem) |
zielono-bialy i czarno-żółty to podświetlanie przycisku, podłącz do innych przewodów tego samego koloru dochodzących do innego podświetlanego przycisku.
Czerwone to są przweody sterujące - jeden do 12V po włączeniu zapłonu, a drugi pod przekażnik halogenów.
Nie mam 100% pewności, więc sprawdź sobie jeszcze omomierzem przed podłączniem;-) |
|
|
|
 |
|