|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BŁOTNIKI |
Autor |
Wiadomość |
wolgaster
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 276 Skąd: Jelenia Góra City
|
Wysłany: 01-09-2011, 13:07 BŁOTNIKI
|
|
|
Witam
Proszę o pomoc jak w temacie. Sprawa dotyczy błotników tył. Czy błotniki tylne z modelu po liftingu będą pasowały do modelu przedliftowego. Autko dostało lekkiego strzała tyłem w słupek. Niestety małżonka dopiero uczy się jeździć Dodatkowo przedni też uszkodziła, spojler pod zderzakiem urwany, wgnieciona lekko klapa. Także do wymiany tylni zderzak, przedni do lakierowania wraz ze spojlerem, klapa do lakierowania i do naprawy błotnik. Części już kupiłem a dokładnie, zderzak tył, spojler z laminatu do kosza udało mi sie dostać ten z wersji MSX więc pójdzie ORI pod lakier. Mój lakiernik musi wymienić błotnik z jednej strony. Niestety był uszkodzony i dodatkowo korozja zrobiła swoje, dodatkowo pod klapką paliwa jest już tragedia. Pomimo tego że autkiem mało już jeżdżę ostatnio to chce uratować misia z sentymentu dlatego postanowienie o częściowej reanimacji. Postanowiłem że naprawiam a dodatkowo wymienić błotnik a dokładnie jego część. Wiem że otwór na lampę ma inny kształt ale najważniejsze czy kształt ogólny jest taki sam. I tak będzie wstawiana tylko jego część. Dlatego pytanko czy pasuje.
Pozdrawiam |
|
 |
|
|