Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
jaki odtwarzacz??
Autor Wiadomość
major 
Mitsumaniak
Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-12-2006, 19:08   jaki odtwarzacz??

witam
Zwracam się do Was jako expertów i znawców w temacie car audio. Mam radyjko BLAUPUNKT DENVER jednak chce je zmienić bo strasznie przerywa na dziurach. Moje pytanko dotyczy jaki odtwarzacz byście mi polecali ( bez mp3) jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku, no i żeby ładnie czysto grał. a no i cena tak do 450 max:)

Trociniarz
[Usunięty]

Wysłany: 17-12-2006, 20:00   

major napisał/a:
jak naj mocniejszy bo nie przewiduje narazie wzmacniacza w autku

Musisz sie przygotować na to, ze odtwarzacze mimo kuszących napisów dysponują niewielką mocą, a co najważniejsze kiedy chcesz posłuchać głośniej to....bedzie głośniej, ale o czystosci dzwięku zapomnij, bo w grę wchodzą już zniekształcenia. W tej cenie szukałbym Alpine np 7876rb, mocny wzmacniacz jak na samą jednostkę i bardzo przyjemne brzmienie, naturalne co najważniejsze.

pozdrawiam,
Kuba

major 
Mitsumaniak
Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-12-2006, 15:47   

a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda??

Carisma GLX 1.6 1996 rok
Galant SPORT EDITION 2.5 V6 1998 :)

Trociniarz
[Usunięty]

Wysłany: 18-12-2006, 16:14   

major napisał/a:
a co sądzicie o jvc cameleon?? podoba mi się ze wzgłedu na wygląd ale na foru wyczytałem że daje dzwięk nie najlepszej jakości. Czy to prawda??

Co do wyglądu to każdemu się podoba coś innego, grać to napewno nie gra dobrze.....generalnie JVC to mało trafny wybór ( chyba tylko sh99 nie kuło w uszy) ale w tej kwocie, bez Mp3 jak zaznaczyłeś, są dużo lepsze odtwarzacze...

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 09:56   

W podanej przez Ciebie kwocie zmieścisz się z kupnem nowego Clariona. Ponadto wybrane modele - BD269RMP, DXZ468RMP i DXZ668RMP objęte są ubezpieczeniem - oferowane są z gwarancją odzyskania w razie kradzieży. Może warto pójść w tym kierunku??

Odpowiedz do tematu