|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problem z czujnikiem paliwa |
Autor |
Wiadomość |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2006, 19:06 problem z czujnikiem paliwa
|
|
|
witam niedawno kupiłem colta 1990 ,1300 i ma problem z czujnikiem paliwa w baku lub w desce rozdzielczej.wskazówka poziomu paliwa po wyciagnieciu klucza ze stacyjki pozostaje w tym samym miejscu a po wymontowaniu całych zegarów w jakiej pozycji wskazówke sie ustawi w takiej pozostaje i ciezko nią sie przesuwa ,ale gdy zegary sie ponownie zamontuje wskazówka powraca w ten sam punkt w jakim była przed demontarzem zegarów . niewiem co jest moze to wina zegara moze sie czujnik paliwa zawiesił w jednym miejscu ??????? Pomózcie .... |
|
|
|
 |
SebaD [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2006, 19:26
|
|
|
witam
U mnie wskazówka po wyciągnięciu kluczyka też zostaje w tym samym miejscu i jest to chyba normalne...
Jeśli jest inaczej to mnie poprawcie, mam Colta C52A
pozdro
SebaD |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2006, 20:55
|
|
|
no dzieki , ale raczej niema byc tak ze gdy niemam paliwa w baku czujnik pokazuje ze bak jest w połowie pełny |
|
|
|
 |
|
|