|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przy zimnym silniku nie załączają się napędy |
Autor |
Wiadomość |
lukwych
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-10-2011, 13:55 Przy zimnym silniku nie załączają się napędy
|
|
|
Witam mam do Was pytanie bo zamierzam kupic pajero III z 2000r z silnikiem 3.2 DiD. I znalazłem jedno ogłoszenie na allegro, ale gościu mówił mi że jak jest zimny silnik to napędy nie chcą zaskoczyć a jak sie zagrzeje to już napędy chodzą. Nie wiecie co to może być? Nie znam się kompletnie na terenówkach i nie chce się wpakować w worek bez dna. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 22-10-2011, 21:46
|
|
|
Jeśli cena nie jest dużo poniżej średniej (i to nie o paręset złotych), to nie pakuj się w kłopoty.
Ja mechaniczny nie jestem, ale jak dla mnie silnik nic do napędów nie ma. |
|
 |
lukwych
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 23-10-2011, 00:08
|
|
|
Tak też zrobiłem, straszne paści z tego auta cały malowany szpachla wszędzie, po prostu bede szukać dalej ale dziękuje za odzew |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 23-10-2011, 00:53
|
|
|
lukwych napisał/a: | Tak też zrobiłem, straszne paści z tego auta cały malowany szpachla wszędzie, po prostu bede szukać dalej ale dziękuje za odzew |
Podawaj linki, obadamy co i jak. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
lukwych
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 23-10-2011, 13:36
|
|
|
niby skonczyła się ważność ogłoszenia na allegro ale to było auto po dachowaniu, mierzyłem czujnikiem to wychodziło po 300, 400, 500, pozatym pordzewiały był troche, olej wyciekał, te napedy na zimym nie chciały załapać itp, kupe kasy trzeba włożyć żeby to jako tako wygladało. Gościu powiedział mi 21 000zł . Cena nie jest głupia, ale to jest auto dla kogoś komu tak naprawde nie zależy na wyglądzie |
|
|
|
 |
|
|