|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Syf lecący z nawiewów |
Autor |
Wiadomość |
ufi [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2006, 21:01 [ALL] Syf lecący z nawiewów
|
|
|
Witam, mam mały problem ze swoim nowym Coltem, a mianowicie gdy włączam nawiew z kratek lecą jakieś śmieci, dokładniej rzecz biorąc to takie małe listki. Myślałem że jak przedmucham na maxa przez jakiś czas to wszystko wyleci. Jednak wystarcz że wyłącze i włacze ponownie to sypie dalej. Szukałem filtra kabinowego pod maską i za schowkiem jednak nic nie znalazłem (albo jestem ślepy??). W samochodzie niema klimatyzacji. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 15-10-2007, 00:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2006, 21:17
|
|
|
Filtra kabinowego w CA0 nie było, więc możesz przestać szukać
Co do "listków" to masz po prostu dużo syfu w tunelach wentylacji - musisz je albo wydmuchać nawiewem do samochodu (stopniowo słaby i silny nadmuch do skutku). |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 30-11-2006, 14:57
|
|
|
Najlepeij to posciagac kratki nawiewu i wyczyscic wszystko. To samo musialem robic w kumpeli Clio-ciagle jakies smieci-nie obeszlo sie bez rozbierania |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2006, 15:03
|
|
|
KaWu napisał/a: | Najlepeij to posciagac kratki nawiewu i wyczyscic wszystko |
Jak wyczyścić?
Ściągnięcie kratek nawiewu da tylko tyle że większe syfy swobodnie wylecą. Z drugiej strony większe syfy nie dostaną się do nawiewów bo kratka zewnętrzna na to nie pozwoli. |
|
|
|
 |
|
|