|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:40 |
l200 rok 98-01 ciekawostki modelu |
Autor |
Wiadomość |
TFX [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2006, 17:09 l200 rok 98-01 ciekawostki modelu
|
|
|
Ponieważ poszukuję takiego wozidełka więc pomyślałem, że może ktoś z was może mi udzielić kilku odpowiedzi na pytania mnie dręczące.
NApęd wyczytałem że w tym modelu trzeba kiedyśtam wyłączyć silnik żeby namieszać w napędach, tylko że nie wiem za bardzo w których, po co i czy to zawadza
nadwozie - jak z zabezpieczeniem antykorozyjnym? Land rovery mają nadwozie z aluminium a tu jest jakieś dobre zabezpieczenie nadwozia czy może też aluminium? Może jakiś ocynk albo cuś w tym stylu?. dodam że jestem zielony jeśli chodzi o samochody
podwozie - patrz powyżej?
jakieś pomysły czego wystrzegać się w tym modelu czy lepiej moze sobie odp€ścić bo kaszan i zbierać kase na ten nowszy model bo o niebo lepszy?
za wszelkie info serdeczne dzięki |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-11-2006, 08:30
|
|
|
Nowy L 200? ten z tego roku? Pod wieloma wzgledami jest o niebo lepszy. Ma nowoczesniejszy silnik, skrzynie super select, troche futurystyczny design i napewno technicznie to kolosalna roznica. O starszym modelu nie wiem za wiele. Moze cos Ci doradza wlascicele. Generalnie Land Rover'y nie maja nadwozia z aluminium. Taka karoserie ma Defender. Fakt to legenda ale czy az tak dziarska w terenie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
TFX [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2006, 19:52
|
|
|
To znaczy chodziło mi o l200 po 2001 czy jakoś tak bo to co teraz robią to płakać się chce a aluminiowe nadwozie to coś mi się wydaje że w discovery jest chyba rocznik 94 czy cuś
Skrzynia super select nie za wiele mi mówi kompletnie się nie znam |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|