Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Space do oceny
Autor Wiadomość
pietrus1991 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-12-2011, 16:05   Space do oceny

Witam. Jestem nowy na tym forum i nie miałem do tej pory za dużęj styczności z tą marką, ale jestem poważnie zainteresowany kupnem Space Stara. Mam jednego upatrzonego (link poniżej). Co moglibyście powiedzieć o tym aucie ogólnie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdawiam
http://helpauto.otomoto.p...-C22050303.html

lucxxx 
Forumowicz

Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
Wysłany: 07-12-2011, 17:27   

Na zdjęciach nic niepokojącego nie widzę, ale są one trochę kiepskiej jakości. Zastanawia mnie tylko opis auta bo Spejsa z klimatyzowanym schowkiem, podgrzewanymi fotelami i kierownicą wielofunkcyjną to jeszcze nie widziałem. Może to jakaś specjalna wersja na Szwecję - chociaż regulacji podświetlenia deski nie ma!

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 07-12-2011, 17:32   

Z minusów:
-tylko przednie szyby elektryczne
-brak tylnych chlapaczy
Ogólnie ładna sztuka :D .

Odezwij się na podforum lubelskim, może ktoś podjedzie z tobą i oceni czy warto.
Pozdrawiam i witam w klubie.

EDIT
Podgrzewane fotele były już w modelach przedliftowych.

pietrus1991 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 07-12-2011, 23:34   

Byłem dzisiaj oglądać. Książkę serwisową sobie poczytałem, fakturki na wszystko są, przebieg oryginalny się wydaje. Kierownica wielofunkcyjna raczej nie jest , ale podgrzewane fotele są :D a schowka nie było jak sprawdzić w tej temperaturze ;)
Ogólnie zadbany ale nie wiem co sprawdzać pod kątem mechanicznym (gdzie szukać słabości itp.)
A tak w ogóle to dzięki za odpowiedź i wskazówki :)

drtymf 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Wysłany: 09-12-2011, 12:50   

pietrus1991, zapytaj właściciela o numer rejestracyjny w Szwecji - potem trochę grzebania na necie bo nie pamiętam adresu, ale w każdym razie do sprawdzenia w sieci i za darmo jest pełna historia serwisowa ze szwedzkiego okresu w życiu samochodu.

O już znalazłem.

https://www21.vv.se/fordonsfraga/FragaPaAnnatFordon.aspx

Po wpisaniu numerów pokaże ci się historia przeglądów, przy jakich przebiegach były robione etc. - pomoże to zweryfikować prawdziwość książki serwisowej. Pochwal się jak sprawdzisz o ile był skręcony :)

BTW kierownicy wielofunkcyjnej nie ma :)

pietrus1991 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 11-12-2011, 16:02   

Oglądałem go dzisiaj z mechanikiem. Ogólnie to nie było sie do czego przyczepić (klocki tylko do wymiany). Ale od wtorku do dzisiejszego dnia (jak wrócił właściciel komisu) to już nie ma letnich kół na alufelgami i jakoś za szybko chce się go pozbyć a z ceny zejść nie chce. Więc chyba trzeba się rozglądać za innym... szkoda bo strasznie mi się podobał, ale takich pieniędzy wart nie jest

Odpowiedz do tematu