Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:01
[I 2.0] Odpadł? Ukradli? Potrzebuję spoiler tylnej klapy bag
Autor Wiadomość
blaksan 
Nowy Forumowicz

Auto: OI 03 2,016v 4wd
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-12-2011, 20:30   [I 2.0] Odpadł? Ukradli? Potrzebuję spoiler tylnej klapy bag

Witam,
jak w temacie, pewnego poranka zauważyłem, że na tylnej klapie brakuje mi spoilera :shock:
I teraz nie wiem, czy odpadł w czasie jazdy?! :?: !
(przez chwilę jechałem troszkę przekraczając prędkość dozwoloną autostradową :P i słyszałem jakieś stuknięcie, bliżej nieokreślony hałas bo muzyka napierdzielała :twisted: )
Jednak czy to możliwe żeby spoiler tak po prostu odpadł w wyniku opływającego powietrza? Nie wiem, nie wykazywał żadnych luzów, wcześniej nie był demontowany, przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo, a jestem drugim właścicielem auta.

A może w nocy ktoś uznał, że jest mu potrzebny :evil:

A taki był wpasowany do tej klapy:

Tak czy inaczej potzrebuję, jakby ktoś coś wiedzial, miał, chciał opchać to dawać znać

blaksan@gmail.com

pozdrawiam

elektryk 
Forumowicz

Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-12-2011, 22:56   

Ja u siebie w zeszłym roku próbowałem zdemontować spojler żeby dostać się do spryskiwacza. No i się nie udało, szkoda mi było rwać na siłę. Spryskiwacz puścił jak zostawiłem samochód pod dachem w garażu. Wydaje mi się że nawet jakby te cholerne zatrzaski puściły, to całość by zwisała na kabelkach od lampy i by narobiła tyle hałasu że na pewno byś nie zauważył. Kostki od połączeń lampy są tak skonstruowane że nie da się ich rozłączyć siłą bez odblokowania, jeśli jest elegancko rozłączone to bym przypuszczał że to robota złodzieja.

Odpowiedz do tematu