|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki bagażnik na dach do wersji MSS bezrelingowej? |
Autor |
Wiadomość |
netperformer
Nowy Forumowicz netperformer
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-02-2012, 01:39 Jaki bagażnik na dach do wersji MSS bezrelingowej?
|
|
|
Nie mam relingów w aucie, a potrzebuję wozić rower i narty. Może ktoś z forumowiczów dopasował już sobie bagażnik w takiej sytuacji i jest w stanie podzielić się swoją wiedzą. Na serwisie aukcyjnym jest kilka "uniwersalnych" bagażników na tzw. łapę, ale nigdzie nie mam gwarancji, że akurat podpasuje do tego modelu auta. Co robić? Może ktoś ma niepotrzebne pasujące belki to chętnie się dogadam. |
|
|
|
 |
jaroo0
Forumowicz

Auto: Outlander
|
Wysłany: 22-02-2012, 08:01
|
|
|
Wg mnie uniwersalne powinny podpasować. Zadzwoń do sprzedającego podając swój rozstaw relingów. Te z allegro powinny chyba mieć regulację i blokadę na ewentualny kluczyk |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 22-02-2012, 11:23
|
|
|
jaroo0 napisał/a: | Wg mnie uniwersalne powinny podpasować. Zadzwoń do sprzedającego podając swój rozstaw relingów. Te z allegro powinny chyba mieć regulację i blokadę na ewentualny kluczyk |
netperformer napisał/a: | Nie mam relingów w aucie, | Kolega napisał, że nie ma relingów
Musisz szukać łap dedykowanych do MSS-a a do tego jakieś belki. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|