|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o pomoc od Mitsumaniaka z lubuskiego |
Autor |
Wiadomość |
ITU
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Galant Kombi 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-03-2012, 13:47 Prośba o pomoc od Mitsumaniaka z lubuskiego
|
|
|
Witam, jako że nadszedł czas wymiany oleju w skrzyni mojego Galanta szukam jakiegoś zakładu godnego polecenia, gdzie mógłbym odstawić swojego Miska. Niestety u mnie w okolicy nie mam czego szukać, bo wszyscy wymieniają jedynie statycznie.
Dzwoniłem do ASO w Zielonej i Poznaniu, ale tam jedynie wymiana statyczna.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
 |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-03-2012, 22:17
|
|
|
W temacie o skrzyniach automatycznych jest dokładna instrukcja jak zrobić to samemu, przy minimalnych zdolnościach technicznych i odrobinie dobrej woli można się pokusić o wymianę.
Instrukcja prowadzi krok po kroku, jest tez podpowiedź jak się przygotować do wymiany ( jaki olej, filtr ). W poznaniu jest sklep - hurtownia gdzie sprzedają odpowiedni olej na litry. Warto zapewnić sobie pomoc drugiej osoby orientującej się w temacie.
Powodzenia. |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
|
|
|
 |
|
|