|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
No i stało się... |
Autor |
Wiadomość |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
Auto: lancer 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2012, 18:44 No i stało się...
|
|
|
Dzisiaj pewna młoda dziewczynka, mająca prawo jazdy od miesiąca, nie zauważyła że ma znak "ustąp" i wjechała w mojego raptem 3 miesięcznego Lancerka. Rezultat: do wymiany drzwi kierowcy, błotnik przód, opona i felga. Nie było to nawet duże uderzenie ale jakimś kawałem swojej blachy wszystko przecięła. Zawiozłem auteczko do Mitsu Katowice i obiecali zrobić, jak najszybciej. Zależy mi na czasie, bo chciałem tym autkiem jechać do ślubu. Jak na razie więc pozostaje moja niezawodna Toyota Carina i autobus. |
_________________ Gaz jest do zapalniczek
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 16-05-2012, 18:48
|
|
|
Paweł, no kurna olek, przykro mi jak cholera. Na pocieszenie zapraszam Ciebie z narzeczoną na zimne piwko.. |
|
|
|
 |
bouli1978
Mitsumaniak bouli
Auto: lancer 1.6
|
Wysłany: 16-05-2012, 19:00
|
|
|
oj z chęcią ale jak sam widzisz nie ma mnie na spotkaniach klubowych, ale nie z racji lenistwa, lecz z powodu wesela. W Piątek rano też jedziemy z Gosią do Kraśnika, ale potem już obiecuję, że będę przyjeżdżać. Dobrze, że Carina jest pakowna bo mam dużo rzeczy do brania. A co do autka to jak by nie było fajne, to kawałek blachy. Najważniejsze, że nic się nikomu nie stało. A zawsze trzeba szukać plusów. Plus jest taki, że jadąc do Kraśnika i z powrotem (600 km), będę mógł palić w Toyotce, minus - nie ma klimatyzacji, plus - nie jest gorąco hahahaha |
_________________ Gaz jest do zapalniczek
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 16-05-2012, 19:17
|
|
|
Paweł, spokojnie, trzymam kciuki. Co się odwlecze to, nie uciecze. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 16-05-2012, 19:56
|
|
|
bouli1978 napisał/a: | wjechała w mojego raptem 3 miesięcznego Lancerka .....
bo chciałem tym autkiem jechać do ślubu | Jak to mówią: do wesela się zagoi |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|