|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam pracy |
Autor |
Wiadomość |
olosoft
Mitsumaniak 02431/KMM

Auto: Sportback Instyle CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2012, 13:00 Szukam pracy
|
|
|
Odchodzę z Esc.pl Sp. z o.o. ze stanowiska kierownika serwisu i szukam pracy.
Może być od zaraz bo nie wykonuję już obowiązków służbowych, najchętniej w branży IT, najchętniej w Gdańsku ale Trójmiasto i okolice mi niestraszne.
Mam dziesięć lat doświadczenia zawodowego w branży. Nie będę się tu rozpisywał jaki jestem wspaniały za to chętnie podeślę CV na pw.
Pisać śmiało jak ktoś ma jakieś info, rozważę każdą opcję nawet z poza branży, mogę się też szybko przebranżowić/doszkolić.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-06-2012, 16:49
|
|
|
prześlij mi CV - mitsubishifan małpa wp.pl |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2012, 23:28
|
|
|
Olo powodzenia! |
|
|
|
 |
olosoft
Mitsumaniak 02431/KMM

|
Wysłany: 01-07-2012, 20:24
|
|
|
Krzyzak dzięki wielkie za pomoc, dm17 dziękuję za dodanie otuchy, temat możemy zamknąć bo od przyszłego tygodnia startuję z nowym, ciekawym zajęciem w IT, czas pokaże co z tego wyjdzie. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-07-2012, 06:52
|
|
|
olosoft napisał/a: | Krzyzak dzięki wielkie za pomoc | spoko, żałuję że tylko to miałem... ale jak pisałem może wkrótce ruszyć spory projekt finansowany z kasy UE, to wtedy byłoby coś lepszego i bardziej stabilnego |
|
|
|
 |
olosoft
Mitsumaniak 02431/KMM

|
Wysłany: 02-07-2012, 07:02
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | olosoft napisał/a: | Krzyzak dzięki wielkie za pomoc | spoko, żałuję że tylko to miałem... ale jak pisałem może wkrótce ruszyć spory projekt finansowany z kasy UE, to wtedy byłoby coś lepszego i bardziej stabilnego |
Nadal jestem zainteresowany jakby co. |
|
|
|
 |
|
|