|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS3A 1.6] Hamulce przód Lancer |
Autor |
Wiadomość |
Kw4 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2012, 18:58 [CS3A 1.6] Hamulce przód Lancer
|
|
|
Witam użytkowników Lancera, to moj pierwszy post więc prosze o zrozumienie jeśli coś spartoliłem.
Od niedawna jestem posiadaczem Lancera 1.6 2005r. Przy okresowej wymianie oleju mechanik poinformował mnie o konieczności wymiany przednich tarcz i klocków haulcowych. Ponieważ jestem totalnie niedoinformowany uprzejmie proszę o informację gdzie (Warszawa i okolice lub interet) mogę dokonać zakupu części (tarcze i klocki, w zasadzie nie wiem czy coś jeszcze?) we miarę atrakcyjnej cenie oraz dobrej marki, a także dzie mogę dokonać wymiany (godny zaufania solidny i tani, o ile to możliwe mechanik) tych elementów.
Z góry dziekuję za odpowiedź. |
|
|
|
 |
cefaloid
Forumowicz
Auto: 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 388 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
Kw4 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2012, 23:36
|
|
|
Dziekuję za pomoc i przepraszam. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 02-07-2012, 07:07
|
|
|
Witamy na forum
Tarcze i klocki to kup w Intercarsie (są zniżki najlepiej z jakimś klubowiczem podjedź żeby Ci użyczył karty klubowej). Co kupić to masz w temacie wyżej podanym (tylko pamiętaj, że do 1,6 masz 4 śrubki, a nie 5 jak do 2.0). Temat powinien jakiś mod skleić.
A gdzie wymienić i pomoc w sprawie zniżki otrzymasz na forum regionalnym:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=55 |
|
|
|
 |
Kw4 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2012, 15:42
|
|
|