Przesunięty przez: tomusn 19-12-2006, 22:37 |
Instrukcja obslugi :-) |
Autor |
Wiadomość |
yrdn
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Cze 2006 Posty: 216 Skąd: kujawsko-pomorskie
|
Wysłany: 19-12-2006, 22:14 Instrukcja obslugi :-)
|
|
|
Stalem sie szczesliwym posiadaczem oryginalnej instrukcji obslugi® do modelu Lancer '96-
Jakby co mogę pomóc heheh
teraz sam moge wymienic plyn hydrauliczny sprzegla(moze nie wymienic, ale przynajmniej wiem gdzie jest:D no wi wiem, jakie bezpieczniki do czego hehehe
jutro sprawdze czy przypadkiem nie dlatego brakuje mi swiatelka w bagazniku
tylko sie nie smiac, ze kupuje takie rzeczy- powoli bedziemy wracac do oryginalu |
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 22:49
|
|
|
To rozmyśliłeś się ze sprzedażą?
A co do instrukcji obsługo ta mamy tez kilka tyle że w języku niemieckim i chyba jedna we francuskim
Sprawdzę dokładnie jakie to modele, wypiszę i w razie co postaram się zeskanować. |
|
|
|
 |
gampi8 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2007, 16:23
|
|
|
czy mógłbyś w jakiś sposób udostępnić tę instrukcję? ściągnołem po niemiecku ale niewiele z tego wiem.
pozdra |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-01-2007, 16:25
|
|
|
gampi8, http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=3446 |
Just think...
. |
|
|
|
 |
rydzu25
Forumowicz

Auto: Outlander II
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 106 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki/Płock
|
Wysłany: 29-01-2007, 20:58
|
|
|
cześć
spadasz mi z nieba kolego:)
cały dzien szukam własnie instrukcji do mojego lancera a tu prosze ktoś ją ma i to w języku polskim
chciałbym wiedzieć jak bym mógł stac się szcześliwym posiadaczem kopi tej ksiązki>
pozdrawiam i prosze o kontakt |
|
 |
|