|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Pajero III] Gdzie sprawdzić Pajero III przed zakupem - okol |
Autor |
Wiadomość |
rajan76
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DID 2004
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2012, 13:05 [Pajero III] Gdzie sprawdzić Pajero III przed zakupem - okol
|
|
|
Witam wszystkich!
liczę że niedługo zostanę posiadaczem Pajero a więc pełnoprawnym użytkownikiem forum w związku z tym mam pytanie: gdzie w okolicach Gdańska zrobić przegląd przedzakupowy takiego auta??
z góry dzięki za pomoc!
pozdrowienia
R |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 20-07-2012, 13:37
|
|
|
rajan76 napisał/a: | gdzie w okolicach Gdańska zrobić przegląd przedzakupowy takiego auta??
|
zbyszek2m czyli e-pajero Parchowo . Kilka km za Sulęczynem . Ale za to dowiesz sie wiele o pojeździe , a jeżeli jest z okolic Trójmiasta to jest szansa że Zbyszek wie coś o nim , |
|
|
|
 |
rajan76
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-07-2012, 01:10
|
|
|
PiotrKw napisał/a: | rajan76 napisał/a: | gdzie w okolicach Gdańska zrobić przegląd przedzakupowy takiego auta??
|
zbyszek2m czyli e-pajero Parchowo . Kilka km za Sulęczynem . Ale za to dowiesz sie wiele o pojeździe , a jeżeli jest z okolic Trójmiasta to jest szansa że Zbyszek wie coś o nim , |
dzięki za info! auto sprowadzone, stoi w komisie w starogardzie gdańskim, także pewnie jeszcze nie ma kartoteki
http://otomoto.pl/mitsubi...-C24776227.html |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 21-07-2012, 10:55
|
|
|
rajan76 napisał/a: | w starogardzie gdańskim |
Koniecznie zabierz do Zbyszka , nawet na lawecie , ja ze St Gd mam złe doświadczenia( ale całe szczęście miałem nosa ) , Zbyszek może potwierdzić , dostał pózniej ten szrot.
Jeżeli się nie zgodzą w komisie , to ja bym bardzo uważał, choć z opisu i zdjęć wynika , że jest w super stanie.
Delikatnie mówiąc , panuje opinia , że St. Gd .jest to region zamieszkały przez ludzi bardzo zdolnych , potrafiących zrobić "coś z niczego" , podobnie jak Pleszew w Wielkopolsce . |
|
|
|
 |
rajan76
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 25-07-2012, 13:14
|
|