Grzejace sie łozyska tylnego mostu |
Autor |
Wiadomość |
MAX-315
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI PAJERO SPORT V3.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 97 Skąd: PADEW NARODOWA
|
Wysłany: 04-09-2012, 21:14 Grzejace sie łozyska tylnego mostu
|
|
|
Witam wszystkich mam problem prawdopodobnie grzeja mi sie łozyska z tyłu oczywiscie są wymienione na nowe
szczeki sa luzne wiec odpada zaciski luzno chodza i sie nieprzycinaja czy to normalka z tymi łozyskami ze mają sie dotrzec
Podejrzewam jeszcze przewody elastyczne ze mogą sie pechezyc w srodku czy cos w tym stylu i zamówiłem sobie nowe
Macie jakies pomysły co moze byc przyczyna tego grzania po po przejachaniu tak 20 km przy 180 km/h to jest dosc goraca tarcza
Pozdrawiam MAX-315 |
|
|
|
 |
michoł
Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2,5 TD 2002r.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Cze 2011 Posty: 179 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 04-09-2012, 21:57
|
|
|
ja też niedawno wymieniałem łożysko z tyłu, nie grzało się po wymianie, zresztą przed wymianą też nie. Tylko że jak tak szybko nie jeżdżę, bo mój diesel tyle nie poleci
może coś z ręcznym, podnieś "dupę" pod mostem i pokręć kołami czy jest opór |
|
|
|
 |
MAX-315
Forumowicz
Auto: MITSUBISHI PAJERO SPORT V3.0
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 97 Skąd: PADEW NARODOWA
|
Wysłany: 06-09-2012, 17:06
|
|
|
Witam sprawdzałem reczny tez koła sie delikatnie krecą i nawet skrecałem szczęki do konca i niepomogło bede musiał zerknąc jeszcze raz ostatnio pogoniłem mojego miska ponad 200 km/h i jeszcze buło sporo pod nogoł do przycisniecia ale czasami to mam dreszcze mysląc co by było jakby łozysko gdzies przyblokowało to bym sie chyba niezle zdziwił
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-11-2012, 11:38
|
|
|
MAX-315 napisał/a: | sprawdzałem reczny | Moze to nie lozyska. Felge masz goraca? Mozesz dotknac beben? Moze wystarczy o zabek przestawic reczny i klopot zniknie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|