|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Poproszę o odległość między błotnikami. |
Autor |
Wiadomość |
Jacek Placek
Nowy Forumowicz
Auto: Cari 1.6 16V 103KM 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2012, 23:56 [Cari 1.6] Poproszę o odległość między błotnikami.
|
|
|
Stuknąłem, puknąłem i się pokrzywiło... Chyba ściągnęło mi do środka prawy (na zdjęciu z lewej strony) błotnik.
Poproszę o wymiar w milimetrach między rożkami przy lampach lewego i prawego błotnika, jak zaznaczyłem na foto (co prawda wygląda jakby z prawej strony chodziło o maskę, ale ona mnie w ogóle nie interesuje). Poproszę o pomiar przy otwartej masce, bo lepiej po prostej, niż po krzywej, nawet gdyby to była krzywa Gaussa ;P
Wielkie podziękowania dla tego, komu będzie się chciało poszukać miarki i pomierzyć
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
Xiah
Forumowicz
Auto: Carisma 97r 1.6 GL
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 231 Skąd: Płock
|
Wysłany: 02-11-2012, 13:03
|
|
|
poszukałem troche w manualu, jeżeli maszmanuala to wejdz:Mitsubishi Carisma Workshop Manual->Programs->Documentation->Cdxe96e1->Manual->00 lub ewentualnie 42 czyli body
jest tam kilka wartosci podanych w mm, akurat nie te miedzy rogami, ale moze sie cos przyda, wiecej w manualu nie ma |
|
|
|
 |
rogal133
Forumowicz

Auto: mitsubishi carisma 1.6 16v
Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 184 Skąd: Radziejów
|
|
|