|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ładna Sigma 24V - warto? |
Autor |
Wiadomość |
lukasz12
Mitsumaniak prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 2498 Skąd: Warszawa/Biecz/Piastów
|
Wysłany: 05-01-2007, 11:51 Ładna Sigma 24V - warto?
|
|
|
Czesc.Mimo ze zasadniczo juz posiadam jeden egzemplarz to ciągle szukam jakichś rodzynków na mobile.de i autoscout24.de. Kiedys trafiłem na egzemplarz ideał w pełnej opcji ale był trochę drogawy (3800 euro to sporo nawet biorac pod uwage ze miał tylko 123k km, 1 własciciel i udokumentowany przebieg do konca, ostatni serwis robiony przy 120k km).Ostatnio jednak znalazłem całkiem ciekawą propozycje mimo ze be podanego przebiegu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaje linka:
http://tinyurl.com/yfmp5g (musiałem skrócić bo oryginał ma 5 linijek)
Jeśli komus sie przyda to miło jak nie to prosze nie bic - to nie jest SPAM a tylko życzliwa pomoc - może ktoś jest na kupnie - sam bym kupił jakbym miał wolną kase. Wydaje mi sie ze za te pieniadze ta wersja (24v) i ten rocznik - wyglada na conajmniej 95 to okazja.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|