|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dokumentacja silnika |
Autor |
Wiadomość |
qubas
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2013, 14:52 Dokumentacja silnika
|
|
|
Witam wszystkich,
Szukam dokumentacji jakiegoś silnika o mocy ok. 50 kW, w ramach pracy inżynierskiej muszę wykonać projekt okładu korbowo-tłokowego, 4 cylindrowego silnika benzynowego, ale muszę w projekcie oprzeć się na jakiejś istniejącej już konstrukcji. Czy ktoś z was miałbym jakieś materiały na ten temat i mógłby się tym ze mną podzielić? Zależy mi na jakichś schematach, rysunkach może jakiś podstawowych wymiarach, jak średnice sworzni, tłoków wymiarów korbowodów itp. wszystko się przyda. Nie musi być to silnik od colta, piszę tutaj bo wiem, że w Colcie był silnik 44 i 55kW, ale może być każdy inny byle zachować założenia które podałem.
Jeżeli ktoś wiedziałby gdzie znajdę informacje które mogłyby mi się przydać to proszę o jakiś info. |
|
|
|
 |
|
|