|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:30 |
Sam już nie wiem |
Autor |
Wiadomość |
Tomecki [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2007, 07:53 Sam już nie wiem
|
|
|
Przymierzam się do zakupu nowej Carismy. Chcę kupić jakiś ładny i dobrze wyposażony okaz z lat 2001 - 2004..
Znalazłem dwie interesujące sztuki z 2001 roku. I teraz dostałem kręćka.
Carisma z roku 2001 powinna mieć ciemne czy jasne klosze reflektorów?
Carisma z tego roku powinna mieć mały i czerwony czy duży i srebrny emblemat na przedniej masce?
Na forum też nie jest to jasno opisane, z tego co wyczytałem wnioskuję, ze po części dotyczyło to wyposażenia, ale to dotyczyło ponoć Carism nie z tych lat....
Poza tym obie są tak samo wyposażone, różnią się tylko kolorem.
HELP |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 08-01-2007, 08:46
|
|
|
worskhop manual i dzial suplementow |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 08-01-2007, 14:22
|
|
|
Ja sa ciemne klosze to i jest srebrny znaczek
Poza tym kiera sie tez troszke roznila...po ostatnim lifcie(ciemne klosz)=>> (ta "najnowsza ma taki duzy wypukly "znaczek"),
Tomecki napisał/a: | Carisma z roku 2001 powinna mieć ciemne czy jasne klosze reflektorów? |
ojj co do tego to nie jestem pewien ale chyba zdarzaly sie i takie (z jasnymi kloszami) i takie (z ciemnymi)
Pozdrawiam |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Potek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2007, 14:30
|
|
|
Tomecki napisał/a: | Carisma z roku 2001 powinna mieć ciemne czy jasne klosze reflektorów? |
Według mnie jasne, ale znając kombinacje Holendrów niczego nie można być pewnym
Tomecki napisał/a: | Carisma z tego roku powinna mieć mały i czerwony czy duży i srebrny emblemat na przedniej masce? |
Stanowczo powinna mieć czerwony znaczek, srebrny był od chyba 2002
Robson86 napisał/a: | Poza tym kiera sie tez troszke roznila...po ostatnim lifcie(ciemne klosz)=>> (ta "najnowsza ma taki duzy wypukly "znaczek"),
Tomecki napisał/a: |
Dokładnie tak, dodatkowo w lepszej wersji wyposażeniowej ten znaczek mógł być srebrny ale nie musiał
No i jak napisał Matejko zobacz manuale |
|
|
|
 |
|
|