|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 sport,prośba o opinie. |
Autor |
Wiadomość |
Mar3iN
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2013, 21:28 Lancer 2.0 sport,prośba o opinie.
|
|
|
Witam wszystkich ,jestem nowym użytkownikiem i planuje zakupić Lancera 2.0 Sport z roku 2004-2007,chciałbym spytać ,czy znacie może ten egzemplarz?(może jest to auto jakiegoś klubowicza?) Co o nim sądzicie? Widzę ,że przebieg mało realny...Nad tylnym błotnikiem jest wgniecenie,czy linia nadwozia tak światło odbija?
Dodam,że jestem ze śląska i akurat czarny kolor to mój priorytet,ale nie chcę pochopnie decydować,
Z góry dziękuję Mar3iN
Oto samochód:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C28951386.html |
|
|
|
 |
Wojti75
Forumowicz
Auto: Lancer Kombi 1,6 2006
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Sie 2012 Posty: 149 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-04-2013, 21:50
|
|
|
Kolego to tak na biegu. Wersja u nas prawie niespotykana - ma inne przednie lampy niż w europejczykach. Przód wygląda na kombinowany lub tak nieelegancko ustawiona przednia tablica. Do tego w wersji amerykańskiej sedan posiadał w tym roczniku inny grill. Lecz mogę się mylić ten ma o dziwo skrzynie manualną. Ogólnie to jak dobrze poszukasz w necie znajdziesz wersję 2,0 Sport 136 KM z rynku europejskiego do tego może i młodszego rok lub dwa. Taka jest moja opinia. Na forum Misiek i krzychu taką wersję posiadają. |
|
|
|
 |
Mar3iN
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 29-04-2013, 22:15
|
|
|
Ok dzięki,mógłbyś mi polecić stronki na których mógłbym śledzić nowo wystawiane auta?W sumie znam tylko allegro i otomoto,czasem wejdę na mobile.de ,ale z tego co widzę,musiałbym sporo więcej wyłożyć pieniędzy na sprowadzenie i opłaty. Po czym poznałeś ,że światła są z wersji amerykańskiej ?info przyda się na przyszłość.
Jeszcze jedno pytanie dotyczące Gazu w lancerze : Czy według was to grzech ? Planował bym zagazować,ale w solidnym zakładzie w katowicach,który jest polecany przez dużo ludzi z autocentrum.pl
Chyba znalazłem różnice miedzy lampami,chodzi o to ,że w wersji amerykańskiej kierunkowskazy są szerokie i po zewnętrznej stronie klosza,a w europejskiej małe okrągłe? |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 05-05-2013, 10:51
|
|
|
Nie zaglądałem tutaj. Takie dokładki to były od 2006 roku... Więc pewnie przedni wymieniony lub na kanadę była całkiem inna specyfikacja. Opis jakiś z czapy w ogóle nic z niego nie wynika... Tempomat? Wielofunkcyjna kierownica? 174KM? To w końcu 2,0 czy 2,4? Nie ma zdjęć silnika nie wiem co to jest. Tylna kanapa bez zagłówków?
A gaz do 2.0 4G63 można zakładać, ale zakład musi stroić pod obciążeniem, żeby się błędy nie pokazywały. Najlepiej poszukaj zakładu, który zakładał już do japońskich samochodów.
Ps. To jeszcze nic widzę, że w Holandii to nawet TDI montowali http://otomoto.pl/mitsubi...-C28821806.html |
|
|
|
 |
|
|